Motorbaleset és hatalmas faág okozott gondot vasárnap

Motorbaleset és hatalmas faág okozott gondot vasárnap
© Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – Súlyosan megsérült egy motoros Ebesnél, Debrecenben egy hatalmas faág okozott problémát a közúton.

Személygépkocsi és motorkerékpáros karambolozott tegnap délután Ebes közelében, a 4-es számú főúton. A balesethez a debreceni és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a járműveket átvizsgálták, majd áramtalanították. Az autóban öten utaztak, ők nem sérültek meg, a motorost azonban a mentőszolgálat kórházba szállította.

Nagy méretű faág veszélyeztette a közúti forgalmat tegnap délután Debrecenben, a Vígkedvű Mihály utcában, amelyet a debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével eltávolítottak – összegezte a vasárnapi riasztásokat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

A megye rendőrei az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek súlyos sérüléssel végződtek – olvasható a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében. A szolgálatot ellátó állomány 7 személyt fogott el, akik közül 5 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 2 főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 11 személyt állítottak elő, köztük 4 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 18 esetben történt.