Motor- és buszbaleset is történt Hajdú-Bihar megyében

Motor- és buszbaleset is történt Hajdú-Bihar megyében
© Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – A megye rendőrei az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos, 1 pedig könnyű sérüléssel végződött.

Buszbaleset történt február 28-án 9 óra körül Debrecenben. A 31 éves sofőr a Mikepércsi úton haladt Mikepércs felől Debrecen irányába, de nem tartotta be a megfelelő követési távolságot, így a busz összeütközött az előtte, vele azonos forgalmi sávban közlekedő, majd megálló kamionnal, amelyet egy 45 éves román állampolgár vezetett. A balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint az autóbuszon egy gyermek könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Debrecen Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

Egy 46 éves férfi 2017. február 28-án 11 körül motorkerékpárral közlekedett Nyíradonyban, a Kossuth utcán, a Debreceni utca felől az Acsádi utca irányába. A motoros járművével a Kossuth utca és Acsádi utca kereszteződésénél jobbra kanyarodott, azonban járműve megcsúszott és elesett. A közlekedési balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint a sofőr könnyű, míg utasa, egy 48 éves nő súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A rendőrség a közlekedőktől körültekintést és óvatosságot kér a közúti közlekedés során. Indulás előtt ellenőrizzék a gépjárműjük műszaki állapotának a megfelelőségét. Fontos a megfelelő követési távolság, illetve az út és időjárási viszonyoknak megfelelő sebesség megválasztása.

– police.hu –