Helyi közélet

2014.10.10. 14:38

Duma Európa körül

Debrecen - Ebben a hónapban is visszatérnek a Dumaszínház humoristái a Lovardába…

Debrecen - Ebben a hónapban is visszatérnek a Dumaszínház humoristái a Lovardába…Október 21-én a Szomszédnéni Produkciós Iroda és Kőhalmi Zoltán szórakoztatja a közönséget.

Kacaj, határok nélkül

Szatmárnémetitől Aradon át Nagyváradig turnézzák át ezt a hetet Felméri Péter társaságában a Szomszédnéni Produkciós Iroda tagjai, azaz Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs, a Kolozsvárról indult kétszemélyes humortársulat tagjai, akik néhány perces jeleneteikkel idényről idényre Debrecenben is megjelennek a közönség legnagyobb örömére.

A határainkon túli magyar közösségek látogatása bevett gyakorlat a Dumaszínház társulatának életében, a Londonban, Münchenben vagy éppen Brüsszelben dolgozó magyarok rendszeresen részt vehetnek a humoristák műsorain anélkül, hogy hazalátogatnának. Sőt, Kiss Ádám jelenleg európai turné keretében beszélget kint dolgozó honfitársainkkal, amiből hetente publikál egy humorral átitatott videót.

Az egyik legmeghatározóbb

Legközelebb most mégis úgy kerülhetünk a nagy dumások közelébe, ha az október 21-i lovardás programot célozzuk meg, ahol a társulat egyik legmeghatározóbb egyénisége, Kőhalmi Zoltán szórja a poénokat a Szomszédnéni jelenetei után.

HBN-SzL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában