MÖSZ: Szabó Sándor is tagja az új elnökségnek

Akt.:
MÖSZ: Szabó Sándor is tagja az új elnökségnek
© Fotó: dvscboxing.hu
Budapest – A Magyar Ökölvívó Szakszövetség április 1-én tisztújító közgyűlésén az 1996 óta az elnöki tisztséget ellátó Dr. Csötönyi Sándor után új elnököt, alelnököket és elnökségi tagokat választott.

Erdei Zsolt, amatőr és profi világbajnok, olimpiai bronzérmes ökölvívó lett az új elnök. Szabó Sándor, a DVSC elnöke az új elnökségnek is tagja, ahogy eddig is, míg hosszabbított Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnöke is, aki az új honi bokszvezetőségben továbbra is az egyik alelnöki tisztséget látja el.

Szabó Sándor: – Örülünk a választás végeredményének! Bízom benne, hogy továbbra is sikeresen szerepel majd a DVSC az új elnök regnálása alatt is, és a javuló magyar bokszéletből kiveszük a részünket!


A hivatalos végeredmény:

Elnök:
Erdei Zsolt

Tiszteletbeli elnök:
Dr. Csötönyi Sándor

Alelnökök:
Dér Tamás, dr. Berkes István, ifj. Lasz György, ifj. Süllős Gyula, Pajna Zoltán, Pantl Péter, Soós Zoltán.

Elnökségi tagok:
Balogh Sándor, dr. Sarlós András, dr. Kassai László, dr. Kálózdi Tamás, Draskovics Szilárd, Horváth Ferenc, Kepli József, Kóczián József, Kovács Géza, Rieb György, Sárközi Márk, Szabó Sándor, Varga Gergely.

Ellenörző Testület: Orodán Sándor (elnök), Dr. Rátkai Norbert, Dr. Pálos Péter, Fásy Ádám, Szántó László, Turbucz Gábor, dr. Laczkó János.