Mostantól Vízipók és Vuk is segít meggyógyítani a gyerekeket

Mostantól Vízipók és Vuk is segít meggyógyítani a gyerekeket
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Három kórterem falára festenek mesefigurákat a Gyermekgyógyászati Intézet Pulmonológiai Osztályán lelkes önkéntesek.

Az egy tucat segítőkész fiatal látott hozzá péntek délelőtt a dekorációhoz, hogy szombat estére Pom Pom, Frakk, Vuk és Vízipók díszíthesse a pulmonólógiai osztály kórtermeit. A Rotary Klub ifjúsági szervezetének tagjai, a Rotaract Club Debrecen Főnix önkéntesei az Ecsetre fel a Gyermekekért országos kampány kitalálójával, Mannheim Viktóriával fogtak össze, hogy mesefigurákkal tegyék vidámabbá a gyerekek mindennapjait a klinikán.


Fotó: Derencsényi István Fotó: Derencsényi István ©

Vass Karolina a projekt vezetője elmondta: a szervezet tagja olyan 35 tettre kész, segíteni akaró fiatal, aki szívesen jótékonykodik és igyekszik segíteni a rászorulókat. Az önkéntesek először ragadtak ecsetet, hogy jobb kedvre derítsék a beteg gyerekeket.


Fotó: Derencsényi István Fotó: Derencsényi István ©

– unideb.hu –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés