Mostantól az Auchan áruházakban is beváltható az Erzsébet-utalvány – Diszkont árakon még többet ér az utalvány!

Mostantól az Auchan áruházakban is beváltható az Erzsébet-utalvány – Diszkont árakon még többet ér az utalvány!
Karácsonyi bevásárláskor jelentősebb összegeket spórolhatunk meg, ha utalványainkat is felhasználjuk és emellett alacsonyabb árakon vásároljuk meg a termékeket. December 6-tól már az Auchan áruházaiban is elfogadják Erzsébet-utalványt, az áruházlánc a megszokott széles, minden igényt kielégítő választékával és diszkont árakkal várja vásárlóit, országszerte mind a 19 áruházban. Erzsébet-utalvánnyal az Auchanokban mintegy 15-20000 hideg- és meleg élelmiszer termék vásárolható meg, alacsony áron.

„Egy hónapok óta jelentkező, erős vásárlói igénynek tudunk immár megfelelni az utalvány elfogadásával. Öröm számunkra, hogy Erzsébet-utalvány elfogadóhely lett minden áruházunk, mert ily módon már nem csak a diszkont árainkkal, széles, minden pénztárcához illeszkedő választékunkkal, de az utalvány elfogadásával is hozzá tudunk járulni a vásárlóerő növeléséhez” – mondta Gillemot Katalin, az Auchan Magyarország Kft. kommunikációs igazgatója.

Ez a vásárlói igény annál is erősebb és jogosabb volt, mivel az Auchan immár évek óta a legversenyképesebb árakat kínálja vásárlóinak, s az Erzsébet-utalvány felhasználható országszerte, mind a 19 Auchan áruházban.

Az Erzsébet-utalvánnyal többek között a következő termékféleségek vásárolhatók meg:
· Tej- és tejtermékek (tej, joghurt, tejföl, sajt, kefír, stb.)
· Zöldség-gyümölcs
· Gyorsfagyasztott termékek
· Pékáru
· Helyben készült, a grillpultokban kapható termékek
· Húsok és húskészítmények
· Csemegepult és csemege önkiszolgáló termékek
· Édességek
· Cukrászati termékek
· Tartós fogyasztási cikkek, mint például a liszt, cukor, rizs, búzadara, konzervek, száraztészták
· Diszkont pontokon, kimérve kapható termékek (kukoricapehely, gumicukrok, száraztészták) és nagyobb kiszerelésben kapható tartós élelmiszerek (csemegeuborka, szószok, sós ropogtatnivalók, stb.)

A jogszabályoknak megfelelően az Erzsébet-utalványt nem lehet beváltani dohánytermékekre, szeszes italokra, kozmetikumokra, vegyi árura és egyéb, nem élelmiszer kategóriába eső termékekre.