Most nyerhet utoljára jegyeket Az éhezők viadalára!

Akt.:
Most nyerhet utoljára jegyeket Az éhezők viadalára!
Már csak azért is, mert a most mozikba kerülő negyedik résszel befejező részéhez ért a sorozat. Regisztráljon a páros belépőkért!

Az Éhezők viadala sorozatnak mindössze három év kellett, hogy a Föld minden pontján elképesztő kasszasikerré váljon és több mint 2,2 milliárd dolláros bevételt termeljen a mozik pénztárainál. Az éhezők viadala: A kiválasztott – II. rész az eddigi történetet drámai erővel lezáró végjáték, amelyben Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) felismeri, hogy már nem egyszerűen a túlélésért, hanem a jövőért kell küzdenie.

Panem országát lángba borítja a totális háború, Katniss pedig végső leszámolásra készül Snow elnökkel (Donald Sutherland). Legjobb barátai – Gale (Liam Hemsworth), Finnick (Sam Claflin) és Peeta (Josh Hutcherson) – támogatásával Katniss kockázatos küldetésre indul és a 13-as körzet legjobbjaival együtt életét kockáztatja Panem polgárainak felszabadításáért. A harcosok merényletet terveznek Snow elnök ellen, akinek rögeszméjévé vált a fiatal lány elpusztítása. A Katniss előtt álló halálos csapdák, kegyetlen ellenfelek és erkölcsi dilemmák az Éhezők viadalának minden eddigi próbatételénél nagyobb megpróbáltatásokat jelentenek a siker felé vezető úton.

Játékunk nyertesei:
Oláh Edit – oleditke@…
Kerecsen Gergő – kerecsen.gergo@…
Berecz Adél – sk8er-csaj@…
Birki János – lrisz202@…
Lukács Dénes – denifej@…

nyerteseinket emailben értesítjük
hirdetés