Most nem jött össze a bravúr Újvároson

Most nem jött össze a bravúr Újvároson
© Fotó: Derencsényi István, archív
Balmazújváros – A Balmazújváros szoros mérkőzésen maradt pont nélkül a balatonfürediek ellen.

A Balmazújváros a férfi kézilabda NB I. egyik élcsapatát, a Balatonfüredet fogadta szerda este. A két együttes füredi bajnokiját meglepetésre a hajdúságiak nyerték meg 23–22–re, ebből próbáltak önbizalmat meríteni Füzesi Ferenc tanítványai az újabb ütközetre.

Kis különbség

Túlzás lenne azt állítani, hogy gólparádéval indult az összecsapás, az első negyedórában mindössze kilenc alkalommal zördültek meg a hálók, ekkor 4–5-ös állás szerepelt az eredményjelzőn. Az első játékrész hátralévő idejében komolyabb változás nem következett be a meccsen, a szünetben minimális hátránnyal mehettek az öltözőbe Temesvári Jánosék (10–11).

A pihenőt követően az újvárosi játékosok újult erővel vetették bele magukat a küzdelembe, aminek köszönhetően megszerezték a fórt (13–12). Csoknyai István együttese nem jött zavarba, sőt a 45. minutumban már 20–17-re vezettek a Veszprém megyeiek. A hajrában a házigazda mindent elkövetett a pontszerzés érdekében, ám hiába igyekezett, ez nem jött össze, a Balaton-parti alakulat 24–23 arányban győzedelmeskedett. A Balmaz az év utolsó bajnokiját vasárnap vívja a Tatabánya csarnokában.

HBN