Most már két DVSC-s Szabóval is számolni kell fekvenyomásban

Most már két DVSC-s Szabóval is számolni kell fekvenyomásban
© Fotó: Szabó Sándor
Debrecen, Miskolc – A SCITEC RAW POWER 2016 versenyző és tehetségkutató fekvenyomó versenyt Miskolcon rendezték 2016. május 7-én. A sportágban lassan már rutinosnak számító Szabó Sándor, a DVSC klubelnöke ismét másfél mázsa felett teljesített (152,5 kg), de ezúttal nem egyedül képviselte a családot, hiszen húga, Szabó Ildikó (körülbelül egy hónapnyi edzéssel a háta mögött) is vele tartott. Újoncként 55 kg-ig jutott, ami szép teljesítmény.

A miskolci viadalon Szabó Sanyi a 49-54 évesek között indult, masters kategóriában. Itt tavaly 157,5 kg-ot is elért, s mint kitűzte maga elé, idén szeretné kinyomni a 160 kilót (edzés alatt már sikerült). Ezúttal kategóriájában a 2., az összetett versenyben 3. helyet érte el a mastersek között.

A Mészáros László, korábbi többszörös világbajnok nevével fémjelzett verseny jó felkészülés volt a két hét múlva Szerencsen esedékes magyar bajnokságra. Öt hét múlva pedig jöhet az Európa-bajnokság! Ha minden jól megy, Szabó Sándor azon is képviseli a magyar színeket.

– Koppányi Szabolcs –Sporthírek


hirdetés