gyakorlatoznak

2020.03.13. 09:56

Katonai menetoszlopok várhatóak Hajdúhadház térségében

A Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandár 2020. március 16-án és 17-én 8 és 17 között vezetési gyakorlatot tart.

Fotó: MH 5. Bocskai István Lövészdandár

Ebben az időszakban katonai gép- és harcjárművekből álló oszlopokra kell számítani a Hajdúhadház, Vay Ádám Kiképzőbázis 2. számú telephely – Hajdúhadház 4. számú főút – 354. számú út – M35 autópálya – Balmazújvárosi lehajtó – Balmazújváros, Böszörményi út – M35 autópálya Hajdúböszörményi felhajtó – M35 autópálya – 354. számú út – 4. számú főút – Hajdúhadház, Vay Ádám Kiképző Bázis 2. számú telephely útvonalon – közölte a MH 5. Bocskai István Lövészdandár.

Fotó: MH 5. Bocskai István Lövészdandár

A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai menetoszlopokat, ezzel is segítve azok biztonságos és folyamatos haladását. A menetoszlopok elején és végén figyelmeztető jelzést használó járművek közlekednek.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.

A MH 5. Bocskai István Lövészdandár lakosság megértését és türelmét köszönik!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában