Sport

2012.11.21. 13:22

Idén is nosztalgiáztak a dózsások

Kézilabda - A hagyományokhoz híven ebben az évben is összgyűltek az 1975-ös bajnokcsapat tagjai.

Kézilabda - A hagyományokhoz híven ebben az évben is összgyűltek az 1975-ös bajnokcsapat tagjai.Hatlmas rajongás övezte és övezi az 1975-ben magyar bajnokságot nyert férfi kézilabdacsapatot, a Debreceni Dózsát, melynek egykori klasszisai szívesen jönnek össze minden esztendőben egy kis nosztalgiázásra, így volt ez idén is.

– Szívesen gyűlünk össze évről-évre hogy megünnepeljük sikereinket, felidézzük a régi szép időket. A részvétel most olyan kilencven százalékos volt, vannak, akik külföldön élnek vagy egyéb okokból nem tudtak eljönni – árulta el a vidéki csapatként először bajnokságot nyerő Debreceni Dózsa egykori játékosa, Süvöltős Mihály, aki fájlalja, hogy Debrecenben jelenleg nincs is NB I-es férfi kézilabdacsapat, és nem is lát rá esélyt, hogy a közeljövőben legyen. – Figyelemmel kísérem a lányok szereplését, tehetséges csapatnak tartom a DVSC-Fórum együttesét, bár még van tanulnivalójuk a fiataloknak. Edzőjükkel, Bíró Imrével játszottam is együtt, így természetes, hogy szurkolok nekik – árulta el Süvöltős, aki szerint a férfi válogatott elért negyedik helye a londoni olimpián önmagában nagyon szép. HBN

A kupagyőztes csapat

Süvöltős Mihály, Varga István, Hoffmann László, Szabó István, Sárközi László, Kormos János, Takács Sándor, Kordás István, Molnár Ferenc, Horváth István, Garzó János, Juhász László, Kertész Lajos, Bíró Imre, Gottdiener László, Hamza János, Papp II. Gábor, Péter János. Vezetőedző: Benyáts Balázs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!