Helyi közélet

2014.07.04. 09:33

Kaviccsal dobta meg a vonatot, mert leszállították - Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 4 személyt fogtak el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 4 személyt fogtak el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

Az egyenruhások 30 személyt állítottak elő, ebből 9 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendőrök 4 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos, 3 könnyű sérüléssel végződött.

A Debreceni Rendőrkapitányság a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – indított nyomozást egy 17 éves hajdúhadházi lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. július 3-án 14 óra 30 perc körüli időben egy állampolgár telefonon arról értesítette a rendőrséget, hogy Debrecenben, a Csapókerti vasútállomáson egy fiút megdobta a Debrecenből Nyíregyháza irányába közlekedő személyvonatot. A bejelentést követően a járőrök a helyszínre mentek és a kapott személyleírás alapján elfogtak egy 17 éves fiút, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. Az egyenruhások a fiatalkorút előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, mely során beismerő vallomást tett. A tettes vallomásában elmondta, hogy mérgében dobta meg kaviccsal a személyvonatot, mert arról le kellett szállnia, mivel nem volt érvényes menetjegye.

A Debreceni Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – rendelt el nyomozást egy 21 éves férfival szemben. Egy nő 2014. július 3-án 22 óra 28 perckor telefonon tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére, mert Debrecenben egy férfi a kerítésének egy részét kidöntötte és az utcában kiabál, fenyegetőzik. A helyszínre érkező rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, majd tartózkodási helyén elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a 21 éves helyi lakost. A nyomozók K. Gergőt gyanúsítottként hallgatták ki.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában