Mo’Blow, Szakcsi Lakatos és Sena is fellép az Alba Regia Feszten

Székesfehérvár – A német Mo’Blow mellett a hazai jazz-funk krémje, úgy mint Szakcsi Lakatos Béla, a Garami Funky Staff, a Varga János Project, az Oláh Krisztián Trió, a Kéknyúl Hammond Band, Koszi Janka és Sena vonul fel a III. Alba Regia Feszt színpadain.

Az önkormányzat pénteki közleménye szerint az augusztus 9-től 11-ig zajló háromnapos zenei fesztivál pár év alatt hazánk egyik legjelentősebb zenei eseményévé nőtte ki magát. Az idei évben két helyszínen várják a jazz, a funk és a jó muzsikák szerelmeseit Székesfehérvárra.

A berlini Mo’Blow vidám, energikus zenéjével augusztus 10-én lép fel a nagyszínpadon búcsúturnéja keretében. A fesztivál első napján Munkácsy Eszter, Szakcsi Lakatos Béla (Kőszegi Imrével és Orbán Györggyel), illetve a Varga János Project koncertje lesz hallható ugyanitt, másnap a Mo’Blow előtt Zabos Regina és a Garami Funky Staff muzsikál, de a záró nap is ígéretes: Koszi Janka, a Kék Nyúl Hammond Band és Sena zenél majd.

A Múzeum Udvar meghitt légkörében pedig a Santa Diver, Vörös Janka, a Little Wings, az Oláh Krisztián Trio, a Varga Bendegúz Quintet és a Várallyay Petra Trio zenél majd.

– MTI –
hirdetés