Mobilt loptak a nagyerdei fürdőben, látta ezt a párost valahol?

Akt.:
Mobilt loptak a nagyerdei fürdőben, látta ezt a párost valahol?
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök kérik a lakosság segítségét.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi és nő 2016. július 3-án 16 óra 40 perc és 18 óra között a Debrecenben, a Nagyerdőn lévő élményfürdő öltözőjében eltulajdonította a sértett mobiltelefonját.

Az elkövetőkről biztonsági kamerafelvétel áll rendelkezésre.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A férfi 40-50 év körüli, körülbelül 175-180 centiméter magas, átlagos testalkatú, kopasz. A bűncselekmény elkövetésekor fekete keretes szemüveget, sötétkék, oldalán és hátulján fehér csíkos fürdőnadrágot, valamint sötétkék papucsot viselt.

A nő 40 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, átlagos testalkatú, szőke rövid hajú. A bűncselekmény elkövetésekor rózsaszín, mintás fürdőruhát és fehér papucsot, majd miután átöltözött rózsaszín pólót és fekete halásznadrágot viselt.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit vagy nőt felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– police.hu –
hirdetés