Mobillopás egy debreceni optikában: szőke nőt és kopaszodó férfit keres a rendőrség

Mobillopás egy debreceni optikában: szőke nőt és kopaszodó férfit keres a rendőrség
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi és egy nő azonosításához.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen egy nő és férfi 2016. április 20-án 9 óra 30 perc körül egy Nagy Lajos király téri optikából eltulajdonították a sértett Sony típusú mobiltelefonját.

Az elkövetőkről a biztonsági kamera felvételt készített.


m3

Fotó: police.hu | Kattintásra galéria nyílik!


A nő 30-35 év körüli, normál testalkatú, körülbelül 165 centiméter magas, szőke hajú. A bűncselekmény elkövetésekor szürke színű kabátot, kék farmernadrágot, fekete színű cipőt viselt.

A férfi 30-40 év körüli, normál testalkatú, 175 centiméter magas, haja sötétbarna, elől kopaszodik. Az ismeretlen az elkövetéskor kék színű inget és farmernadrágot, valamint fekete színű cipőt és szürke ujjú fekete színű zakót viselt. Az üzletben végig napszemüveg volt rajta.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható nőt és férfit felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés