Mobillal fotózta egy hajdú-bihari férfi, ahogy szexuális erőszakot követ el kislányán

Mobillal fotózta egy hajdú-bihari férfi, ahogy szexuális erőszakot követ el kislányán
© Illusztráció: pixabay.com
Hajdú-Bihar – A férfi nem számolt azzal, hogy a készülék felhőalapú szolgáltatása a képeket automatikusan egy távoli szerverre tölti fel, amely miatt azokat másnapra a család többi tagja is láthatta.

Saját kislányával végeztetett szexuális cselekményt, amelyről telefonjával fényképeket is készített egy férfi Hajdú-Biharban – számol be az esetről a Zsaru Magazin. Ahogy a cikkből kiderül, a történtekről a gyermek édesanyja értesítette a rendőrséget május 10-én, miszerint férje egy nappal korábban szexuális erőszakot követett el közös gyermekükön.

A férfi nem számolt azzal, hogy a készülék felhőalapú szolgáltatása a képeket automatikusan egy távoli szerverre tölti fel, amely miatt azokat másnapra a család többi tagja is láthatta – ismertette az ügyet Balogh Imre alezredes, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálati osztályának alosztályvezetője. Az alezredes a rendőrség hivatalos lapjának elmondta, a képek megtekintését követően azonnal intézkedtek és még aznap, munkahelyén elfogták a férfit, aki elmeállapotát igazságügyi pszichológus szakértő vizsgálja.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a tizenkettedik életévét be nem töltött, hozzátartozónak minősülő személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a férfi ellen. a bíróság május 12-én elrendelte előzetes letartóztatását.