MLSZ – A DVSC-t 200 ezer forintra büntették

MLSZ – A DVSC-t 200 ezer forintra büntették
© Fotó: Kovács Péter
Budapest/Debrecen – A Debreceni VSC-t 200 ezer forintra büntette a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.

A hajdúsági klub – visszaesőként – azért kapta a pénzbírságot a testülettől, mert szurkolói pirotechnikai eszközöket használtak a stadionban.

A hétvégi fordulóban kiállított játékosok egyaránt egy mérkőzésre szóló eltiltást kaptak, így Szivacski Donát (Vasas) és Lenzsér Bence (Paks) sem léphet pályára szombaton a kilencedik körben.

– MTI –


Fotó: Kovács Péter
Debrecen - A hangulatra nem lehetett panasz, mindkét tábor odatette magát a DVSC-DVTK összecsapáson. A Nagyerdei Stadionban több mint 5500 drukker torkából szálltak buzdító szavak, énekek és kiáltások a pályán lévő játékosok felé. Fotó: Derencsényi István Fotó: Kovács Péter ...

Fotó: Derencsényi István
Debrecen - A DVSC végig lendületesen futballozott és egy pillanatra sem adta fel a DVTK elleni meccset. Két jó formában lévő együttes adott egymásnak randevút szombaton este a Nagyerdei Stadionban: a dobogó legalsó fokán álló Diósgyőr a legutóbbi két mérkőzését meggyőző focival megnyerő Lokihoz l...