MK: az MVFC és a DEAC rögtön harcba indul

Berettyóújfalu, Debrecen – Csütörtökön elkészítették a női futsal Magyar Kupa első két fordulójának sorsolását a Magyar Labdarúgó-szövetség székházában.

A 22 csapatból az első fordulóban kiemelt volt a Tolna, a Hajdúböszörmény, az Astra és a Szekszárd négyes. A többi 18 egyesületből 6 erőnyerő volt, míg a megmaradt 12 gárdát 6 párba sorsolták. Az első forduló után a hat továbbjutó mellé csatlakoznak a kiemeltek és az erőnyerők is. Az első kört október 14-én, a másodikat november 11-én rendezik, a párharcok egy mérkőzésen dőlnek el.

Az MVFC-Berettyóújfalu már az elején harcba száll, az Atomerőmű SE otthonába látogatnak az újfaluiak. A DEAC is rögtön csatába indul, a Miskolci Vénusz látogat Debrecenbe október derekán. A második körben a Hajdúböszörmény is megkezdi kupaszereplését, mégpedig az Eger ellen.

A második körben

Az uraknál is sorsoltak: a 36 sportszervezetből az első fordulóban kiemelt volt a 10 NB I-es alakulat, illetve az a 3 NB II-es együttes, akik tavaly eljutottak a legjobb 8 közé. Így a Mezei-Vill és a DEAC is csak a második körben csatlakozik. Trencsényi Jánosék az UTE otthonába látogatnak majd november 7-én, a debreceniek az Aramist fogadják.

HBN