MJJSE: Terebes, Eperjes, Nagymihály

Körvonalazódni látszik a 2006/2007-es ob I-es jégkorong bajnokság: a Magyar Jégkorong Szövetség illetékesei ugyan az egyeztetések után a jövő hétre ígérik a végleges versenynaptárt, ám úgy fest, hogy szeptember utolsó hetében megkezdődik az idei Borsodi Jégkorong Liga pontvadászata.

Addig azonban még a Miskolci Jegesmedvék JSE hoki csapatának bőven van tennivalója, hiszen zsinórban játsszák a Macik az előkészületi meccseket. Az első a sorban egy felvidéki kiruccanás lesz augusztus 29-én, amikor is 17 órától a Terebes otthonában mérheti le Jan Faith vezetőedző, hogy hol is tart csapata.

Egy héttel később – szeptember 5-én (kezdés: 18.00) – az Eperjes látogat Miskolcra, ám az még nem biztos, hogy ,,nyílt kapus”, vagyis a szurkolók számára is látogatható lesz a találkozó. Negyvennyolc órával később ismét buszozás és este hétkor Nagymihályon indul majd az útjára a korong.

 

A Magyar Kupa négyes döntőjét szeptember 23-24-én rendezik Miskolcon: a Csíkszereda – Újpest párharc nyertesére az Alba Volán, míg a DAC – FTC párosítás továbbjutójára a Miskolc vár. Az első nap (szombaton) a helyosztókat rendezik meg, míg másnap a bronzmeccsre és a fináléra kerül sor.

JLI