Mitől borult ki a Barátok közt színésznője?

Mitől borult ki a Barátok közt színésznője?
Az év legnagyobb celebgáláján Kiss Ramóna volt az egyik legszebb. Mégis arról mesélt, hogy boldogtalan.

Fények, csillogás és elegancia jellemezték az év egyik legnagyobb társadalmi eseményét. A sztárok boldog mosollyal fogadták a nekik szánt bókokat. Kiss Ramóna az ezt megelőző gálákkal ellentétben most egyedül, a párja, Tóth Norbert focista nélkül érkezett a díjátadóra. Pedig már vége az egy évig tartó távkapcsolatnak, Ramónáék újra egy fedél alatt élnek! Akkor vajon miért nem kísérte el párja a szép színésznőt?

Mint eddig az összes partin, úgy most is Ramóna volt az egyik legszebb színésznő. Azonban ragyogó mosoly helyett elkeseredve hallgatta a dicsérő szavakat. Először még tartotta magát, de ahogy emelkedett a hangulat, egyre inkább összetört. „Tényleg azt mondod, hogy szép vagyok? Nem is tudod, mennyit jelent ez most nekem, mert nagyon magam alatt vagyok” – válaszolt a dicsérő szavakra. A színésznőből ettől kezdve ömlött a keserűség. Aki hallgatta, nem értette, hogyan is szorulhat ekkora kisebbségi érzés egy olyan szép, és bájos nőbe, mint Ramóna. „Boldogtalan vagyok, és nem értem, miért is omlik minden össze körülöttem, amikor azt hiszem, végre én is boldog lehetek. Mint máskor sokszor, úgy most sem sikerült nekem” – tette hozzá a színésznő, miközben erősen küzdött a könnyeivel.

Aki szem és fültanúja volt a beszélgetésnek, megdöbbenve figyelte a teljesen összetört Ramónát. Ugyanis a színésznő arról nem beszélt, minek köszönhetően került ilyen állapotba. Mindenkiben felmerült: talán a szakítás szélén állnak a kedvesével, Tóth Norberttel? Rami erre a kérdésre sem válaszolt. „Én is észrevettem, hogy Ramóna mostanában többször szomorkodik. Azonban arról, hogy mi ennek az oka, senkinek nem beszél. Mi is csak találgatni tudunk” – árulta el a színésznő egy másik bálozó kolléganője.

Forrás: kiskegyed.hu