Mit vár a portugálok elleni meccstől?

Akt.:
Böde Dániel
Böde Dániel - © Fotó: Getty Images
Debrecen – Kíváncsiak voltunk, milyen várakozásokkal indulnak neki az esti meccsnézésnek a debreceni focirajongók.


Amennyiben reális akarok lenni, azt mondom, hogy az X-et eléri a csapat – hallhattuk Gajdátshy Pétert.

Gajdátschy Péter Gajdátshy Péter ©

Csákányi István győzelmet vár, a portugálokat látva reálisnak tartja az X-et, drukkolni fog, hogy fiainknak összejöjjön a továbbjutás.

Csákányi István Csákányi István ©

– Győzelmet, de legalább döntetlent. Van realitása, már csak azért is, mert csoportelsők vagyunk, valamint a portugálok sikertelenségeik után lelkileg a béka feneke alatt vannak – mondta Filin Ferenc.

Filin Ferenc Filin Ferenc ©

– Magyar győzelem várható; ha tippelnem kellene, azt mondanám 1–0-ra verjük a portugálokat – osztotta meg velünk Kovács Attila.

Kovács Attila Kovács Attila ©

– A magyar csapat az első meccsen jól teljesített, a második meccsen ugyan jobban játszottunk, de nagy szükségünk volt arra az öngólra az izlandiaktól. Remélhetőleg a szerdai meccsen is megmutatjuk, mire vagyunk képesek, vagy legalább a szerencse mellénk szegődik – felelte Szűcs Enikő Flóra.

Szűcs Enikő Flóra Szűcs Enikő Flóra ©

– A portugáloknak van egy Cristiano Ronaldójuk, nekünk viszont van egy Böde Danink. Az ellenfélnek nem szabadna Ronaldóra építeni, mégis ezt teszik. Szerintem nyerhetünk, már egy döntetlennel is továbbjuthatunk – válaszolt kérdésünkre Katona Levente.

Katona Levente Katona Levente ©

HBN-BL | Fotók: Molnár Péter
hirdetés