Mit vár a DVSC labdarúgócsapatától ebben a szezonban?

A debreceni Korhut Mihály (b) és a paksi Kemenes Szabolcs a labdarúgó OTP Bank Liga 1. fordulójában játszott DVSC-TEVA - Paksi FC mérkőzésen Debrecenben, 2016. július 17-én
A debreceni Korhut Mihály (b) és a paksi Kemenes Szabolcs a labdarúgó OTP Bank Liga 1. fordulójában játszott DVSC-TEVA - Paksi FC mérkőzésen Debrecenben, 2016. július 17-én - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Bizakodóak a debreceni szurkolók, s bár érzik, van még min dolgozni a lokistáknak, összességében optimistán tekintenek a csapat jövőjére.

– Az első ötbe várom őket. Szeretem a csapatot, sok meccsen voltam már, és én úgy látom, sem a játékosok, sem az edzők nem nyújtják azt, amit elvárnának tőlük a szurkolók. Véleményem szerint hiányoznak a húzóemberek, a Sándor Tamás fémjelezte csapatban sokkal több volt a vezéregyéniség – vélekedett Pongor Tünde.

Pongor_Tunde Pongor Tünde ©

– A Lokitól azt várom, hogy megnyerje a bajnokságot. Szerintem jó a keret, ráadásul frissült is jó pár új igazolással. Bár csütörtökön kikapott a csapat, a nemzetközi porond teljesen más, mint a magyar bajnokság – vélekedett Gyurján Roland.

Gyurján Roland Gyurján Roland ©

Szabó Sándor az idény végén dobogóközelbe vizionálja Szakályékat, de ehhez az kell, hogy javuljon az edzésmunka, és hogy a játékosok újra éhesek legyenek a sikerre.

Szabó Sándor Szabó Sándor ©

– Mivel az alapanyag jó, az első négybe oda kell érnie a Lokinak. A merészebb célokhoz új edző, új impulzus kellene, valamint az, hogy visszatérve a gyökerekhez, ismét az utánpótlásból építkezzen a Debrecen – osztotta meg lapunkkal gondolatait Markovics László.

Markovics László Markovics László ©

– Szeretem a Lokit, így azt szeretném, hogy jövőre a Bajnokok Ligájában induljon az együttes. Ehhez első körben meg kell nyerni a honi pontvadászatot, majd sikeresen kell szerepelni a nemzetközi összecsapásokon. Azt gondolom a beloruszok ellen is megvolt a játék, csak be kellett volna lőni a helyzeteket – nyilatkozta Nagy Lajos.

Nagy Lajos Nagy Lajos ©

Fábián Máté szerint a csütörtöki teljesítményből kiindulva nem tűnik fényesnek a jövő, de ha szakmai stáb és a labdarúgók is tanulnak az elkövetett hibákból, akkor talán összejöhet a dobogó ebben az idényben is.

Fábián Máté Fábián Máté ©

HBN | Fotó: Matey István
hirdetés