Mit szólt az Eurovíziós Dalfesztivál végeredményéhez?

Akt.:
Mit szólt az Eurovíziós Dalfesztivál végeredményéhez?
© Fotók: Molnár Péter
Debrecen – Most kiderül, mennyire dobogtatta meg Pápai Joci a debreceniek szívét.

– Joci dala szebb volt, mint azoké, akik előtte végeztek, valamint jobb volt azoknál, amelyek az előző években képviseltek minket. Büszkék lehetünk – hangsúlyozta Béke Alexa.

– Jocinak szurkoltam, tetszett is a dal, így kicsit csalódott vagyok, hogy nem előrébb végeztük. Azt hittem, hogy a zsűritől több pontot kapunk, mert ez a dal egyedibb volt, mint a többi – jelentette ki Gavallér Péter Simon.

Opre Noémi nem követte a műsort, csak az első néhány helyezett dalát hallgatta meg. Úgy véli, a nyertes nem tette oda magát, míg Pápai Joci igen, ezért mindenképp jobb helyezést érdemelt volna.

Ungvári Vivien is büszke arra, hogy a nyolcadik helyen végzett a magyar induló, valamint arra is, hogy sokkal jobb eredményt ért el Magyarország, mint tavaly.

– Magyarország elég szép eredményt ért el, büszkék lehetünk Jocira. Ügyes volt, és kiemelkedő teljesítményt nyújtott, az előző évekhez képest szép az a nyolcadik hely – mondta Varga Nóra.

– Nem követtem a döntőt, csak az eredményt olvastam. Ennek ellenére örülök annak, hogy Magyarország jó helyezést ért el, hiszen a nemzete sikere miatt bárki boldog lehet – válaszolt Varga Álmos.

HBN|Fotók: Molnár Péter