Mit szól a válogatottunk teljesítményéhez?

Mit szól a válogatottunk teljesítményéhez?
© Fotók: Molnár Péter
Debrecen – Nem igazán érdekli a foci Brázda Gábort, aki ennek ellenére, sportágtól függetlenül nagyon örül a magyarok sikerének, hiszen negyvennégy év után jutottak ki az Európa-bajnokságra.

Szeninec Krisztián is keveset foglalkozik a labdarúgással, de hallotta, milyen rég nem járt Eb-n vagy vébén a válogatottunk, ezért szurkol majd a magyaroknak Franciaországban.

– Nem nagyon követem figyelemmel a sporteseményeket, bár az olimpiákon szurkolni szoktam a mieinknek. Büszkeséggel tölt el, ha kiemelkedő sikert érnek el – mondta Fedor Diána.

– A csoportellenfeleink pillanatnyi gyengesége is közrejátszott abban, hogy végül pótselejtezőt játszhatott válogatottunk, ennek ellenére nagyon örülök és büszke vagyok a honfitársaink szép eredményére – mondta Márton Lea.

Meglepte a magyar együttes kijutása Vida Tamást, aki biztosra vette a norvégok sikerét a páros mérkőzésen. Azonban úgy véli, a továbbjutás újabb lökést adhat a nemzeti tizenegynek.

– Őszintén meglepett, hogy Magyarország győzelmet aratott Norvégia fölött – hallottuk Nagy Dorina Fannitól –, de úgy vélem, ez a siker elindíthatja a futballunkat azon az eredményes úton, amelyen olyan sportágak járnak, mint a kézilabda vagy a vízilabda.

HBN|Fotók: