Mit jósolnak a csillagok csütörtökre?

Mit jósolnak a csillagok csütörtökre?
Nézze meg, mire számíthat horoszkópunk alapján!

Kos

03.21.-04.20.

Nehéz nap ez a mai! A legnagyobb problémákért azonban egyedül önmagát okolhatja, hiszen türelmetlensége miatt van a legtöbb baja. A féltékenység elhomályosítja egyébként józan megfontoltságát. Ne engedje, hogy a nehézségek kedvét szegjék, hiszen egy dolog mindenképpen a javára válik: az ügyeit rendben tartja. Ez pedig jelentősen megnehezíti azt, hogy ellenfelei diadalmaskodjanak Ön felett.

Bika

04.21.-05.21.

Változatos napra van kilátás! Most még van egy napja arra, hogy elhárítsa a hétvégi nagy találkozás előtt álló utolsó akadályokat. Ez nagyon fontos, hiszen akár hiszi, akár nem, elég, ha egy porszem bele kerül a fogaskerekek közé, és máris megáll a szerkezet. Azt pedig Ön is nagyon jól tudja, hogy mindennek a helyén kell lennie ahhoz, hogy elégedetten állhasson fel abból a bizonyos székből.

Ikrek

05.22.-06.21.

Nagyon jó nap ez a mai! Aki vezető pozíciót szeretne betölteni, és korábban jól dolgozott ennek érdekében, az ma közel juthat céljához. Siker esetén azonban ne essen abba a túlzásba, hogy túlságosan kimutatja érzéseit. Ezzel megint mindent kockára tenne! Aki inkább a magánélete felé fordul, az most csupa tűz és lelkesedés. Ne vigye túlzásba szenvedélyességét, nehogy partnere túlságosan megijedjen!

Rák

06.22.-07.22.

Mindent vagy semmit! Ez a mondás kimagaslóan igaz erre a napra, hiszen mindent egy lapra tesz fel. Kreativitása csúcspontján még a kockázat is sikerrel kecsegtet. Ragadja hát üstökön szerencséjét, és semmiképpen ne hallgasson azokra, akik lebeszélnék egy bizonyos vállalkozásról! Hallgasson a belső sugallatokra, azok biztosan nem hagyják cserben. A jól ismert közmondásra gondoljon: aki mer, az nyer!

Oroszlán

07.23.-08.23.

Az Oroszlán ritkán érzi úgy, hogy máshol volna jó, mint ahol éppen van. Ha mostanában mégis előfordulna ilyesmi, akkor ennek pusztán az lehet az oka, hogy már nagyon vágyik a pihenésre. Ha tehetné, egész nyáron barangolna, élvezné a napsütést, amely életeleme. Bírjon magával egy kicsit, hiszen ilyenkor minden jegy szülötte szeretne szabadságra menni. Ha másért nem, hát azért, hogy nagytakarítást végezzen.

Szűz

08.24.-09.23.

Végre egy nagyszerű nap! Végre egyszer az előjelek bizonyultak hamisnak! Ennek tudata hihetetlen örömmel és önbizalommal töltik el Önt, és felvértezik a jövő eseményei ellen. A baljós fordulatot jövendölő kártya lapjait valószínűleg mások keverték úgy, hogy komorrá fessék jövőjét. Pedig ennek éppen az ellenkezőjére van esélye mostanság. Fontos találkozásra, új kapcsolatra és anyagi elismerésre számíthat a hét második felében.

Mérleg

09.24.-10.23.

Anélkül, hogy tudomása lett volna róla, belekeveredett egy kellemetlen ügybe. Megpróbál kimászni belőle mielőbb, de sajnos úgy látszik, hogy minden igyekezete ellenére inkább még jobban belebonyolódik. Ne várjon senkitől segítséget, butaság lenne ebbe bárkit is bevonni. Épp elég a baj anélkül is. Mindennek tetejébe még a hivatalokkal is akadhat dolga. Úgy érzi, soha nem akar vége lenni ennek a napnak.

Skorpió

10.24.-11.22.

Csak semmi izgalom! Érdekes lenne elmenni egy probléma-megbeszélő csoportfoglalkozásra, ahol nemcsak a saját gondjaira találna megoldást, de együttérző-, segítőkészségét is előhívná valamennyire az esemény. A vérnyomása mostanában ingadozó – lehetőleg minél hamarabb ellenőriztesse! Már az is megoldás lenne, ha több időt szánna a pihenésre, és megkímélné magát a jelentéktelen ügyek miatti idegeskedéstől.

Nyilas

11.23.-12.21.

Egyáltalán nincs kibékülve jelenlegi viszonyaival. Szünet nélkül morog, pöröl, kötekedik, nincs megelégedve hozzátartozóival sem. Az a véleménye, hogy sokkal többre lennének képesek, ha nem lustálkodnának állandóan. Be kellene látnia, hogy elvárásai kissé túlzóak, türelmetlen, és egyáltalán nincs tekintettel családtagjai teherbírására. Próbáljon lazítani, és minél korábban ágyba bújni.

Bak

12.22.-01.20.

Tovább tart a felszabadultság, a kellemes érzések változatlanul hatalmukban tartják. Valahol legbelül érzi, tudja, hogy csupa szerencsés fejlemény vár Önre, az élet most éppen a napsütötte arcát mutatja Ön felé. Boldogsága persze átragad környezetére is, és jókedvű emberek között töltheti napjait. Vigyázzon, mert ebben az euforikus állapotban könnyen megsérthet valakit, aki nem szolgált rá.

Vízöntő

01.21.-02.19.

Jelentős is lehet ez a mai nap. Minden attól függ, hogy áll a dolgokhoz, hogyan tud hirtelen reagálni az eseményekre. Ön nem szereti a váratlan meglepetéseket! Ennek nemegyszer hangot is adott, most azonban mégis örömmel fogad egy olyan hírt, amely alapjaiban megváltoztatja helyzetét és körülményeit. Ne irigyeljen másokat, különösen, ha Ön is éppen szerencsés napokat él meg.

Halak

02.20.-03.20.

Csodálatos napra van kilátása a Halak jegy szülöttjének. Tekintse váratlan és szép ajándéknak ezt a napot az élettől. Bár nem számított rá, soha jobbkor nem jöhetett volna. Magánélete talán megnyugtatóan rendeződik, és a szerelemben is feljut végre a csúcsra. Tele van várakozással, és ilyenkor eseményként hathat Önre bármi: egy izgalmas (vagy éppen romantikus) film, egy színházi előadás, netán egy találkozás élménye.

Címkék: