Mit jósolnak a csillagok péntekre?

Nézze meg, milyen napra számíthat horoszkópunk alapján!

Kos

03.21.-04.20.

Csendes napra számíthat ma. Olyan híreket kap, amelyek teljességgel elronthatják jó hangulatát. De aki mögött az elmúlt napok sikerélménye áll, az ne hagyja magát ilyen csekélységektől kibillenteni az egyensúlyából, inkább tegye a kötelességét! Ez annál könnyebb, minél kevésbé érzi a kényszert önmagán. Örüljön a hétvégének, ami már ma egy meglehetősen kellemes meglepetéssel kezdődik.

Bika

04.21.-05.21.

Jó lesz ez a nap a Bika jegyében születettek számára, de látványos átrendeződésre ma semmiképpen ne számítson. Valami ugyan megindul, egy kevéske elmozdulás ugyan tapasztalható, de ez kevés ahhoz, hogy az egyensúly felbillenjen. Ne számítson tehát ilyenre a közel jövőben. Most legalább van ideje arra, hogy összegyűjtse fizikai és szellemi tartalékait, hiszen mindkettőre szüksége lesz.

Ikrek

05.22.-06.21.

Változékony a nap, és vele együtt a hangulata is. Tengernyi munkája ellenére úgy érzi, hogy nincs eléggé elfoglalva. A mindennapi tevékenységek már-már túlságosan rutinszerűvé váltak, és már régóta elkerüli az a bizonyos öröm, ami a jól elvégzett munka letudásával jár. Valamilyen hobbi, amely maximálisan leköti Önt, talán kiút lehetne ebből az űrből, és legalább örömét is lelné benne.

Rák

06.22.-07.22.

Ha eddig nem fedezte fel, most végre rájön: a szerelemben is szükség van a gondolatok kicserélésére, a kölcsönös együttérzésre. Ha nem adnak hangot egymás érzéseinek, sajnos a lángolás nem tart sokáig. Ám ha kapcsolatuk kiállja az idő próbáját, akkor tartós lesz. A biztos érzelmi hátország fokozhatja a Rák szülöttek munkabírását, és alkotó energiáit is, érdemes tehát erre törekedni.

Oroszlán

07.23.-08.23.

Telhetetlen étvággyal habzsolja az életet mostanság. És bár irigyei majd megpukkadnak attól a tudattól, hogy nem találnak hibát a munkájában, Önnek könnyedén jut ereje a napi robot után arra is, hogy akár egy unatkozó milliomos, reggelig mulasson, szórakozzon. Azért még a tél beállta előtt próbáljon meg aludni is néha, ellenkező esetben képtelen lesz koncentrálni fontosabb teendőire egy idő után.

Szűz

08.24.-09.23.

Felhőtlennek ígérkezik ez a mai nap! Bölcs választásának máris meg van az eredménye. Olyan elismerésben részesül, amilyenről még álmodni sem mert. Ha egy rossz mondattal el nem rontja, akár egy külföldi kiküldetést is felajánlhatnak Önnek. Örömét elsőként azzal ossza meg, akinek a legtöbbet köszönheti ezzel kapcsolatban. Utána jöhetnek a többiek, de a végső ünneplés a kedvesével történjen!

Mérleg

09.24.-10.23.

El sem hiszi, hogy végre itt a munkás hét utolsó napja. Egész héten túlterheltnek érezte magát, nem csoda, ha mára ellazít, leereszt, és nem törődik már a határidőkkel sem. Ráadásul még lelkiismeret-furdalást sem érez. Pedig jó oka lenne rá, hiszen a péntek, függetlenül attól, hogy a hét utolsó munkanapja, ugyanolyan munkanap, mint a többi. Este is képtelenség kimozdítani otthonról, lustán henyél inkább a tévé előtt.

Skorpió

10.24.-11.22.

Hiába is igyekeznek mások beleszólni az Ön életébe, úgyis a maga útját járja. Ettől függetlenül mindig is számíthatnak a barátságára, és a segítségére csak finoman szólva néha nincs ideje kíméletesen fogalmazni. Mindig is igaz volt Önre a mondás: ami a szívén, az a száján. Ön törekedjen a tapintatosságra, másoktól pedig kérjen egy kicsivel több megértést. Így elkerülhetőek lesznek a konfliktusok.

Nyilas

11.23.-12.21.

Kicsit unott, szórakozott ezen a napon a Nyilas jegy szülöttje. Ha nem vigyáz eléggé, olyan hibákat is elkövethet, amelyeknek komoly anyagi vonzatai is lehetnek. A legjobb az lenne, ha most nem önállósodna, hanem együttműködne munkatársaival. Gyors és hirtelen döntések meghozatalára sem kedvez ez a nap! Ne siessen el tehát semmiféle válasszal, mert az igazán fontos döntésekhez idő kell.

Bak

12.22.-01.20.

Már megint vita és veszekedés jellemzi ezt a napot. Miért nem tudja végre megtanulni, hogy partnere képtelen elviselni a kompromisszumos megoldásokat? Ha efféle egyezségre kényszeríti őt, ne csodálkozzon azon, ha ingerülten visszavág, és azonnal támadásba lendül. Ilyenkor már hiába próbál javítani, ellentmondani vagy másra terelni a szót, végleg oda a béke. Jobban kellene figyelniük egymásra.

Vízöntő

01.21.-02.19.

Zavaros egy nap ez. Lehet, hogy egy kicsit korai volt az öröme? Ma ugyanis minden összekeveredni látszik, de ha jól választ, és ennek megfelelően helyesen is lép, bizonyára tisztázódnak a dolgok. Mérlegelje az erőviszonyokat! Ma magánéletét megzavarhatja valamilyen ostoba félreértés. Ha nem beszél mellé, és őszintén megmondja, amit gondol, akkor szerencsésen átvészelheti a válságot.

Halak

02.20.-03.20.

A betegségekre mostanság különösen érzékenyen reagál. Ezen nem is lehet csodálkozni, hiszen az utóbbi időben annyira túlhajtotta magát, hogy minden apró fertőzés megtalálja. A Halak állapota sajnos válságosra fordulhat, de az is megeshet, hogy valamelyik hozzátartozóját fenyegeti olyan veszély, ami Önre nézve sem közömbös. Ezt leszámítva aránylag zavartalanul töltheti a hétvégét.