Mit gondol, sikerül kijutni vasárnap az Eb-re?

Posta Zsolt
Posta Zsolt
Debrecen – Posta Zsolt nem követi a focit, de mindenképpen örülne, ha magyar siker születne. – A magyar focit gyengének tartják, de ezzel a győzelemmel elismerést vívnának ki – mondta.

– A csütörtöki norvég–magyar meccset nem néztem, csak az eredményt. A szövetségi kapitány is úgy állt hozzá, hogy a norvégok az esélyesebbek a párharcban, ami nem volt helyes. Bízom benne, hogy egy döntetlent össze tudunk hozni – válaszolta Katona Szabolcs.

Katona Szabolcs Katona Szabolcs ©

– Szerintem ki fog jutni a magyar csapat, nagyon örülnék neki, mert ez hozzájárulna Magyarország jó hírnevéhez – vélekedett Bakk Ágnes.

Bakk Ágnes Bakk Ágnes ©

– Nem nézek focit, de a munkatársaimtól tudom, hogy ez milyen nagy lehetőség a magyarok számára, ezért én is bízok a magyar győzelemben – mondta Merkli Dénes.

Merkli Dénes Merkli Dénes ©

– Leginkább a világbajnokságot szoktam nézni, sokan meglepődtek most, hogy esélyes lehet a magyar válogatott. Negyven év után ideje lenne az EB-n szerepelni, bízok benne, hogy sikerül – válaszolta Borsos Lajos.

Borsos Lajos Borsos Lajos ©

Mándoki Balázs úgy gondolja, ügyesek voltak a magyarok, hogy eddig eljutottak, igaz, kellett egy kis szerencse is ehhez, de szerinte a vasárnapi meccsen is győzni fognak.

Mándoki Balázs Mándoki Balázs ©

HBN|Fotók: Matey István


Ön szerint a norvégiai 1-0-ás siker után sikerül kijutni az Európa-bajnokságra a magyar válogatottnak?

Betöltés ... Betöltés ...
hirdetés