Sport

2014.11.06. 07:39

Egy góllal bizonyult csak jobbnak a Vasas

Budapest, Debrecen - A Komjádi Béla Sportuszodában, a Vasasnál vendégeskedett szerdán este a DVSE.

Budapest, Debrecen - A Komjádi Béla Sportuszodában, a Vasasnál vendégeskedett szerdán este a DVSE. Csak nehezen indult be a gólgyártás, de aztán belelendültek a csapatok, 4-2-re vezettek a hazaiak az első negyed végén. A folytatásban is tartotta előnyét a Vasas, azonban a debreceniek szorosan Földi László tanítványainak a nyomában voltak, 7-5-öt mutatott az eredményjelző nagyszünetben. A kétgólos fór a záró játékrészre is megmaradt (9-7), hiába zárkózott Varga Tamás vezérletével a DVSE, végül csak csökkenteni tudták hátrányukat a hajdúságiak, akik 10-9-re kikaptak.

HBN


VasasPlaket - DEBRECEN 10-9 (4-2, 3-3, 2-2, 1-2)

Budapest - Komjádi Uszoda, 200 néző. Vezette: Homonnai D., Molnár T.

VASAS: Barabás B. - Gyárfás T. 2, Bóbis M. 1, Sedlmayer T. 2, Hőna D. 1, Takács B., Steinmetz Á. 1. Csere: Várnai K. 1, Vereczkey Z., Goreta A., Juhász-Szelei N. 1, Kiss K. Sz., Német T. 1. Edző: Földi László.

DEBRECEN: Aleksic - Pataki G., Kállay M. 2, Varga T. 1, Süveges M., Kolarik, Halek M. 1. Csere: Macsi P., Hoppál G., Kuncz T. 3, Kincses A. 2, Szabó B., Tóth P. Játékosedző: Varga Tamás.

Gól - emberelőnyből: 7/2, ill. 8/2.

Gól - büntetőből: 0/0, ill. 0/0.

Kipontozódott: Bóbis Máté, ill. Süveges Máté.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!