Miss Nyíregyháza 2013 Szépségkirálynőválasztás jelentkezés

Akt.:
Miss Nyíregyháza 2013 Szépségkirálynőválasztás jelentkezés
Guess, Swarovski, Art’z Modell. Igazi világmárkák a Vogue rendezvényein! Guess táskák és cipők a és az Artz Modell vonultatja fel legújabb őszi/téli kollekcióját és a Swarovski Márkaüzlet is előrukkol legújabb karácsonyi kollekciójával, igazi divatparádé és rengeteg szépség mérettetik meg a színpadon– XXIII.Nyíregyházi Divatesten és a Miss Nyíregyháza 2013-on:)

Főtámogatók:

Vela Autó Kft.-VOLVO

Nyírség Tüzép

Best Markt

Art’z Modell Debrecen

Swarovski-Nyíregyháza

A királynőnek igazi Swarovski Korona a Korzó Bevásárlóközpont 1. emeletéről.

Miss Nyíregyháza 2013 Szépségkirálynőválasztás!!!- Jelentkezési határidő 2012. október.8.

Szállj harcba idén Te is a koronáért Légy Te 2013 -ban Nyíregyháza királynője……..

Milliós nyereményeső!!- swarovski korona, külföldi utazás….ahogy megszokhattuk valódi ajándéközön…..Jelentkezz bátran!!….Mi segítünk álmaid megvalósításában!

• Soha nem voltál még színpadon?

• Félsz az első megmérettetéstől?

• Ne aggódj, segítünk- szakembergárda hozza ki belőled a maximumot!

Az International Star Award of Quality aranydíjasa a Vogue Modellügynökség bemutatja……….Miss Nyíregyháza 2013 és XXIII. Nyíregyházi Divatest-Talkshow, Divatbemutató, Szépségkirálynőválasztás- 2012. november 10-én a Korona Hotelben

Mini 2-7 év Tini 7-12 év Felnőtt 13-től kategóriában

Női szépségkirálynőválasztás, televíziós show-műsor, őszi /téli kollekcióbemutató.

A szervező a Vogue Modellügynökség két tulajdonosa Bartha Edina és Kujbus Gábor elmondta:

A verseny az igazi szépségről, formás testalkatról a kisugárzásról és az egyéniségről szól, mindez show- műsor keretében kivitelezve.

A mini kategóriások kritériuma, hogy szeressenek szerepelni, imádják a színpadot, a fényt, a csillogást, a sztárságot, a tiniknél ezzel szemben már az arc mellett az arányosan csinos testalkat is fontos illetve a magabiztosság.

A felnőtteknél a kimondott széparcú, nem modellalkatú, de mindenképp az arányos testalkatú lányok jelentkezést várjuk, akik szívesen megmutatnák magukat.

A szépségversenyen három fordulóban mérettetnek meg a lányok. Minőségi, márkás egyenfürdőruhát ajándékba kapják a hölgyek, az utcai viselet is egyforma lesz, egyenpóló is a verseny színvonalát jelképezi, mindössze alkalmi viseletről és egy farmerról kell a lányoknak gondoskodni.

Egy versennyel mindenki csak nyerhet –hiszen a rengeteg ajándék mellett, intenzív felkészítésen vesznek részt a versenyzők, ami az önbizalmuk fejlesztéséhez is nagyban hozzájárul, komoly szakmai stáb veszi kézbe a jelölteket (koreográfus, önbizalom tréner, fotós, sminkes, személyi edző, fodrász) és készíti fel őket a versenyre, hogy mindenki egyenlő eséllyel indulhasson.

Határon innen és határon túlról is várjuk a szép lányok jelentkezését a Miss Nyíregyháza cím elnyeréséért!

Nyeremények: külföldi utazások, swarovski a királynőnek, belföldi wellness hétvége, ajándék- pénz utalványok, portfólió, nemzetközi modellkarrier, mobiltelefon, robogó, játékok, dvd-k, belépők (állatpark, élményfürdő, színház).

A jelentkezéseket megcímzett, felbélyegzett válaszborítékkal, 2 fotóval, önéletrajzzal várjuk levélben vagy neten:

info@voguemodel.hu-ra

vagy levélben

Miss Nyíregyháza 2013 Nyíregyháza, Kosbor.u. 9. 4400

Jelentkezési határidő: 2012. október 8.