Miskolc’s Got Talent: megvannak a nyertesek

Boldog nyertesek: Kókuszgolyó trió
Boldog nyertesek: Kókuszgolyó trió - © Fotó: MNSZ
Miskolc – Játékos színházi évadhirdetőre várták a közönséget a Miskolci Nemzeti Színháznál a hét végén.

A program részeként rendezték meg az I. Miskolc’s Got Talent showt, ahol a megye legtehetségesebb fiataljai mutathatták meg igazi közönség előtt, hogy mit tudnak.

A népszerű televíziós vetélkedő mintájára igazi élő showt varázsolt Papp Endre műsorvezető a színpadra, ahol három kategóriában – színház, tánc, zene – tizenhárom produkciót láttak a nézők, amelyeket szakmai zsűri értékelt. Béres Attila igazgató, Szőcs Artur rendező, Kozma Attila, a Miskolci Balett művészeti vezetője, valamint Fandl Ferenc, Mészöly Anna és Bodoky Márk színművészek számos tanáccsal látták el a versenyzőket, akik mind színvonalas, élvezetes műsorszámokkal léptek a nézők elé. A tét nagy volt, hiszen a három kategória nyertesei szerepet kapnak a Hello, Dolly! című musicalben, amelyet novemberben mutat be a színház.

A zsűri nehéz helyzetben volt, hiszen a sok tehetséges fiatal közül nem volt könnyű választani, ezt mutatta a hatalmas tapsvihar is a legtöbb előadás után. A három győztes produkció végül a Kókuszgolyó trió saját szerzeménye, a „Nekem a dráma”, Matei Szofi táncelőadása és Rási Zorka musicaldala lett, velük újra találkozhatnak majd a nézők a Hello, Dollyban.

ÉM