Mintha meg sem született volna a távoltartási végzés

Akt.:
Debrecen – A debreceni rendőrök szabálysértési őrizetbe vették azt a férfit, aki a megelőző távoltartás ellenére megjelent volt élettársánál.

Egy nő tett bejelentést a rendőrségre 2016. február 21-én 19 óra 45 perckor arról, hogy volt élettársa a bíróság távoltartó végzése ellenére megjelent a hajdúsámsoni családi házánál és kiabált vele, majd távozott onnan. A járőrök a helyszínre mentek, ahol felvették a kapcsolatot a bejelentővel, aki bemutatta a Debreceni Járásbíróság jogerős végzését, amelyben 30 nap időtartamra szóló megelőző távoltartásról rendelkeztek a férfival szemben. A rendőrök a 41 éves férfit vámospércsi otthonában igazoltatták és a végzésben foglaltak megszegése miatt előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatták, majd a távoltartás szabályainak megszegése miatt szabálysértési őrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 5 személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök 16 személyt állítottak elő, köztük 2 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 8 esetben történt.
hirdetés