Mintegy százhetven sofőrt kapcsoltak le gyorshajtás miatt

Mintegy százhetven sofőrt kapcsoltak le gyorshajtás miatt
© Fotó: Kiss Annamarie
Hajdú-Bihar – Több mint 13000 járművet ellenőriztek a megye közútjain – olvasható a rendőrség tájékoztatójában.

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL kezdeményezésére a rendőrség 24 órás összeurópai sebességellenőrzést – úgynevezett Speedmarathont – hajtott végre 2019. április 3-án 6 órától 2019. április 4-én 6 óráig Európa több tagállamában. Hazánkban a rendőrség az ellenőrzési helyek kijelölési folyamatába a lakosságot is bevonta, hogy az említett 24 órás időszakban hol kerüljön sor sebességellenőrzésre. A megyei rendőr-főkapitányság munkatársai ezúton is köszönik a lakosság aktív részvételét a helyszínek kiválasztásában.

A 24 órás ellenőrzés ideje alatt Hajdú-Bihar megyében 65 rendőr, 82 helyszínen összesen 13682 járművet ellenőrzött, amelyek közül 163 járművezető lépte túl az adott útszakaszra vonatkozó megengedett legnagyobb sebességet – áll a rendőrség honlapján.

Kérjük a járművezetőket, hogy a balesetek számának csökkentése érdekében a közúti közlekedési szabályokat mindig tartsák be! Ne feledjék, a gyorshajtás baleseti kockázata kimagasló!

Számítunk Önökre továbbra is, hiszen a balesetek megelőzése közös érdekünk, közös ügyünk!


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Nem történt halálos baleset az ellenőrzés ideje alatt - tudatta közleményben az ORFK Kommunikációs Szolgálata. Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL kezdeményezéséhez csatlakozva április 3-án 6 órától 24 órás sebességellenőrzést hajtott végre ...

Debrecen - Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL kezdeményezéséhez csatlakozva április 3-án 6 órától országos, 24 órás sebesség-ellenőrzést hajtott végre a rendőrség. Felvételünk az úgynevezett Speedmarathon debreceni helyszínén, a Határ úton készült. Fotó: Kiss Annamarie...