Minőségi hazai terméket kóstolhat a Farmer Expón

Képünk a 2013-as rendezvényen készült
Képünk a 2013-as rendezvényen készült - © Fotó: Matey István
Debrecen – Több mint két évtizede a piac meghatározó mezőgazdasági szakkiállítása a Farmer Expo.

A Farmer Expo Szakkiállítás 24. éve az agrár­ágazat szereplőinek megszokott és biztos találkozó helye. A mezőgazdaság összes ágát lefedő rendezvényen megismerheti a legújabb termékeket, az innovatív megoldásokat. A 4 nap alatt lehetősége van a kiállítók akciói között válogatni, hogy sikeres üzletkötést követően, elégedetten távozzon rendezvényünkről. Az uniós mezőgazdasági követelményrendszerben komoly jelentősége van a helyes mezőgazdasági gyakorlat alkalmazásának, a megfelelő előírásoknak, eljárásoknak. Szakszerű gépekkel eleget tehetnek a követelményeknek, ezért szántóföldi gépbemutatóikkal idén is a gazdák segítségére lesznek a 2015. évi mezőgazdasági gépészeti kiállítóink.

A Magyarországon fontos és méltán elismert mezőgazdasági termelésnek köszönhetően a hazai élelmiszeripar is meghatározó szereppel bír. Ezért a Farmer Expo Szakkiállítás keretén belül is széleskörű a paletta, több élelmiszeripari kiállító kiváló minőségű hazai termékeiből, kóstolással egybekötve.

Nem érdemes kihagyni a kézműves élelmiszerek vásárát sem: sajtokat, mangalica termékeket, megyei termékek választékát, gluténmentes élelmiszereket.

Segítség a vállalkozónak

A hatékony növénytermesztés érdekében elengedhetetlen a megfelelő talajerő-gazdálkodás, növényvédelmi eljárások és az öntözéstechnikai megoldások optimális megválasztása. A kiállító cégek jelentős százaléka képviselteti magát ezekből a tematikából, hogy kiváló termékeikkel és tanácsaikkal segítsék a gazdálkodókat. Lehetőség van az állattenyésztés legújabb eszközeinek, a legkorszerűbb technológiáknak a testközelből történő megismerésére is. Továbbá a takarmánykészítés, és –forgalmazással foglalkozó cégek rendkívüli akciókat nyújtanak.

HBN
hirdetés