Miniszteri elismerés a debreceni orvosnak

Csuhaj Györgyi
Csuhaj Györgyi - © Fotó: unideb.hu
Debrecen – Miniszteri Elismerő Oklevélben részesült Csuhaj Györgyi, a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Rehabilitációs Osztályának szakorvosa. Az elismerést Budapesten, a Semmelweis-napi ünnepségen vette át.

Csuhaj Györgyi, a Kenézy Gyula Egyetemi Kórház főorvosa 2010 óta végzi gyógyító tevékenységét a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Rehabilitációs Osztályán. Intenzív és aneszteziológus-, reumatológus és fizioterápiás-, valamint rehabilitációs szakorvos. Az osztály sokszínű profiljához igazodva kamatoztatja széles körű szakmai tudását. Szakmai elhivatottságát tükrözi precizitása, körültekintő, gondos és jó felkészültségről tanúskodó gyógyító tevékenysége.

Magatartásával, munkabírásával példát mutat munkatársainak, fontos számára a szakmai fejlődés. Sokoldalúan képzett szakorvos, akinek elméleti és gyakorlati felkészültsége, munkássága példaértékű. A betegekkel közvetlen, türelmes, kedves, minden problémájukra nyitott. Munkáját nagy körültekintéssel lelkiismeretesen végzi, empatikus magatartása a betegek és a dolgozók körében is elismerést vált ki – olvasható a méltatásban.

Csuhaj Györgyi az egészségügy területén végzett magas színvonalú szakmai munkájáért Miniszteri Elismerő Oklevelet vehetett át Kásler Miklóstól, az emberi erőforrások miniszterétől és Nagy Anikó egészségügyért felelős államtitkártól a Semmelweis-nap alkalmából a Pesti Vigadóban. A hétfői ünnepségen adták át a kitüntetett egészségügyi dolgozóknak a Batthyány-Strattmann László- és a Pro Sanitate-díjakat is.

– Debreceni Egyetem –


Budapest - Elkészült a kórházi fertőzések megelőzésével kapcsolatos miniszteri rendelet - jelentette be az emberi erőforrások minisztere hétfőn Budapesten. Kásler Miklós a Semmelweis-napi központi ünnepségen azt mondta, a dokumentum az egyeztetések után néhány napon belül részleteiben is megismer...