Minél előrébb vinné Balmazújvárost az új polgármester

Akt.:
Hegedűs Péter átvette megbízólevelét
Hegedűs Péter átvette megbízólevelét - © Fotó: Bánhegyi Zoltán
Balmazújváros – Hegedűs Péter, Balmazújváros polgármestere átvette megbízólevelét csütörtökön, az önkormányzat házasságkötő termében.

Az ünnepségen Koroknai Imre alpolgármester Kossuth Lajos szavait idézte:

Mindent a népért, mindent a néppel együtt, semmit a népről a nép feje felett.”

Majd hozzátette: „Ennek szellemében kérem, működjön együtt a képviselő-testülettel, hogy nemes feladatát jó egészségben, sikeresen láthassa el Balmazújváros fejlődése érdekében.”

bujvaros2_Fotó: Bánhegyi Zoltán

Dr. Berecz Adél, a helyi választási bizottság elnökhelyettese ismertette az időközi polgármester-választás eredményeit, majd bejelentette: augusztus 15-én, 16 órakor a választási bizottság által megállapított eredmény jogerőssé vált.

bujvaros3_Fotó: Bánhegyi Zoltán

Hegedűs Péter polgármester rövid köszöntőjében kijelentette:

Azon fogok dolgozni, hogy minél előrébb vigyem Balmazújvárost.”

Az önkormányzati törvény értelmében a polgármesteri esküt a következő képviselő-testületi ülésen teszi le Hegedűs Péter.

BZ


Balra: a balmazújvárosi városháza; jobbra: Hegedűs Péter
Balmazújváros - Hegedűs Péter helyi vállalkozó, független jelölt 2053 szavazattal lett a hajdú-bihari település új polgármestere. Ma 16 órától kezdi el a tényleges munkát, ám már tegnap is az átadás-átvétel közben szólaltattuk meg. Mint mondta, nyugodt, nem fél, hiszen azon célok súlya, amiket a kam...

Balmazújváros - Négy jelölt közül Hegedűs Péter független jelöltet választották Balmazújváros polgármesterévé a szavazók a vasárnap megtartott időközi választáson - közölte a választás eredményét a helyi választási iroda vezetője az MTI-vel. Bencsik Judit tájékoztatása szerin a választásra jogosu...