„Mindet elmond a játékunkról, hogy igazából helyzetünk, sőt kapura lövésünk sem volt”

„Mindet elmond a játékunkról, hogy igazából helyzetünk, sőt kapura lövésünk sem volt”
© Fotó: Derencsényi István
Hajdú-Bihar – Három mérkőzést rendeztek a Labdarúgó Megye I-es bajnokság huszonhetedik fordulójának vasárnapi játéknapján. Lássuk az eredményeket!

Hajdúnánás GB. FK–Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E. 2–1 (1–0)

127 néző Vezette: Puskás Z.(Gáti Cs., Forgács K.)

Hajdúnánás: Tömöri A. – Takács Á., Fodor J., Berán B., Juhos L., Kondora K., Csizmadia Cs., Fodor T., Tóth T.(Péntek A.), Zsuga Á.(Cservák T.), Papp R.(Kiss L.) Edző: Daróczi Péter.

Hajdúsámson: Bíró T. – Bacskai A., Mertin L., Halász Z., Molnár Á.(Biri B.), Mertin D., Béke F., Kubán Z., Szabó B., Gyöngy T.(Csatári D.), Dávid T.(Varga S.) Edző: Halász Zoltán.

Gól: Csizmadia Cs., Tóth T., illetve Bacskai A. Jók: Tömöri A., Csizmadia Cs., Tóth T., illetve Béke F., Kubán Z. Ifi: 1–1.

Daróczi Péter: – A mérkőzésen szerencsével tartottuk otthon a három pontot, mi sem mutatja jobban, hogy a kapusunk volt a mezőny legjobbja. Enerváltan, rossz felfogásban is győzelmet tudtunk aratni, ami mutatja a csapat erejét és, hogy Fortuna a mai napon mellettünk állt. Külön köszönöm, hogy Tóth Tomi első felnőtt gólját szerezte, illetve Jámbor Gábornak, akinek megígértem, hogy a csapat nyerni fog a mai napon. Ő tudni fogja, remélem, hogy mire gondoltam. Sok sikert kívánok a folytatáshoz a sámsoni csapatnak!

Halász Zoltán: – A játék képe alapján nem érdemeltünk vereséget, igaz ezzel nem megyünk sokra. Az utolsó három fordulóban az életünkért kell küzdeni, remélem, ezt mindenki átérzi. Gratulálok a kulturáltan futballozó Hajdúnánásnak!

Hosszúpályi SE–Sárrétudvari KSE 3–0 (0–0)

150 néző Vezette: Gulyás S.(Horváth G., Seres L.)

Hosszúpályi: Fejér G. – Kőnig A., Apagyi R., Lakatos K., Kun Á., Horogh F., Bencsik A., Nagy Sz., Purguly E., Bagi T.(Romakh V.), Fábri D. Edző: Darnai József.

Sárrétudvari: Kiss B. – Rozsik K., Szűcs P., Vass Á., Juhász B., Balog A.(Bodó L.), Füleki B., Erős L.(Vass A.), Szabó T., Gál M., Nagy T. Edző: Bodó Lajos.

Gól: Bencsik A., Bagi T., Purguly E. Jók: Az egész csapat, illetve Senki. Ifi: 0–6.

Darnai József: –Nagyon értékes, biztos győzelmet arattunk egy nagyon sportszerű, szimpatikus Sárrétudvari ellen. Szeretném megköszönni a három játékvezetőnek a korrekt ténykedéseket!

Bodó Lajos: –Súlyos egyéni hibáinkat a hazai csapat megbüntette. Ellenfelünk akarásban és játékban is felülmúlt minket, mindet elmond a játékunkról, hogy igazából helyzetünk, sőt kapura lövésünk sem volt. Örömteli tény, hogy szerdán megnyertük a kupa meccsünket és ismét a Nagyerdei Stadionban játszunk az aranyéremért. Fel a fejjel fiúk, jövő héten megpróbálunk javítani! Gratulálunk az Ifi csapatunknak az újabb sikerhez!

DASE–Téglási VSE 7–0 (1–0)

80 néző Vezette: Csiszár K.(Dobi Zs., Kovács Z.)

Debrecen: Dobó L. – Rácz N.(Molnár B.), Barcz Á., Pálmai Cs., Kiss L.(Pázmándi D.), Jeney D.(Dér I.), Varga V., Dobos Á.(Szatmári P.), Kovács M., Pazonyi A., Horváth P. Edző: Dér István.

Téglás: Nagy Cs. – Nagy A.(Szilágyi J.), Bánfi Cs., Lakatos F.(Mészáros N.), Danó Zs., Hevesi F.(Danó H.), Csapó A., Lovas M., Danó N., Deák D., Vadász Cs.(Dobrán T.) Edző: Szabó Imre.

Gól: Varga V. (4), Jeney D., Kovács M., Horváth P. Jók: Az egész csapat, Horváth P. a mezőny legjobbja, illetve Senki.

Dér István: – Nehéz mérkőzésre számítottunk, mivel a Téglás csapata a bent maradásért küzd. Pontosan ezért úgy küldtem a páylára a fiúkat, hogy egy percig sem lankadjon a figyelmük. Ehhez képest az első tíz perc után kiengedtünk és mind a védelemben, mint a támadójátékban akadtak problémák. Kihagytuk a helyzeteket és többször kedvező helyzetbe hoztuk a Téglás támadósorát. A félidőben már tudtuk rendezni a sorokat, így a második játékrészben már több gólt is szereztünk. Három nehéz mérkőzésünk van még hátra, megpróbáljuk a legtöbbet kihozni ezekből a meccsekből.

Szabó Imre: – Az első félidőben nem játszottunk ugyan jól, de legalább háromszor voltunk a kapussal szemben az ellenfél 1–0-s vezetésénél. Sajnos ismét nem sikerült gólt rúgnunk és nem tudtuk megfordítani a mérkőzés állását. A második félidő tízedik percében bekapott második gólunk után a játékunk értékelhetetlenné vált és ez súlyos vereséghez vezetett.