Mindent megtettek a londoni sikerekért

Akt.:
Mindent megtettek a londoni sikerekért
Olimpia – Konkrét helyezésekről nem beszéltek a DSC-SI versenyzői a hagyományos olimpiai búcsúztató sajtótájékoztatón.

Londoni útikönyv, angol tea és esőkabát volt abban a csomagban, amit a Debreceni Sportcentrum-SI első embere, Orendi Mihály adott a klub olimpikonjainak a hétfő kora délutáni sajtótájékoztatón.

S hogy az olimpián résztvevő cívisvárosi sportolók, Risztov Éva, Madarász Tamás és Kazi Tamás szokják szigetországi specialitásokat, a rendezvény végén tipikus angol ételeket kóstolhattak a sportolók és a meghívott vendégek. Az eseményen Kósa Lajos, Debrecen polgármestere kiemelte, komoly teljesítmény, hogy a DSC-SI-ből három sportoló is képviseli a cívisvárost, s ez is jól mutatja, sikeres ötletnek bizonyult a városvezetés azon döntése, miszerint a versenyzők felkészülését támogatták. Pajna Zoltán alpolgármester szerint a legkedvesebb, legszerethetőbb versenyzők vannak Debrecenben, akikért az egész város szurkol majd.

Az egykor dzsúdós, Csősz Imre azért kapott ajándékcsomagot Orendi Mihálytól, mert éppen húsz éve, Barcelonában nyert olimpiai bronzérmet nemcsak hazánknak, hanem Debrecennek is.

Kazai Tamás elárulta, az év elején voltak gondjai, átestek a ló túloldalára, túledzettség lépett fel nála és a formaidőzítéssel is akadtak problémák, de az már a múlté. Az atléta szeretne meglepetést okozni, amivel az elődöntőbe jutna 800 méteres síkfutásban. Risztov Éva már az esztendő elején érezte, hogy ez az ő éve lesz, az úszónő szeretne minél jobb eredményt elérni, azaz „kiteljesedni” az olimpián. Madarász Tamás úgy érzi, hogy lelkileg a lehető legjobb állapotban van, s a londoni célja az, hogy nagyon rossz legyen az ellenfeleinek akkor, amikor közösen lépnek tatamira.

HBN-BN