Mindent elmond a beiskolázásról a Debreceni Egyetem

Debrecen – Az ország legnagyobb vidéki egyeteme már készül a beiskolázásra. Nyitórendezvényként középiskolai igazgatóknak és osztályfőnököknek tartanak fórumot.

Átfogó felsőoktatási körképet kaphatnak azok, aki részt vesznek a Debreceni Egyetem által szervezett Középiskolai Igazgatók és Osztályfőnökök Fórumán (KIOF) november 11-én, szerdán az intézmény Aulájában.

A 14 órakor kezdődő rendezvényen a felsőoktatás aktuális kérdéseiről Palkovics László államtitkár tart előadást, majd Bartha Elek oktatási rektorhelyettes tájékoztat a Debreceni Egyetem aktuális ajánlatairól, a hallgatói életről és az itt végzett hallgatók karrierlehetőségeiről. A 2016-ös felvételi eljárás részleteit, változásait pedig Stéger Csilla, az Oktatási Hivatal főosztályvezetője ismerteti.

Az előadások után a résztvevők ezúttal is feltehetik a beiskolázással vagy a felvételi eljárással kapcsolatos kérdéseiket, melyekre a szakemberek igyekeznek azonnal választ adni. A rendezvényt nyolcadik alkalommal szervezi meg a Debreceni Egyetem, és évről-évre egyre népszerűbb. Tavaly több mint 25 városból érkeztek iskolaigazgatók, tanárok és tankerületi képviselők a fórumra.

– Debreceni Egyetem –
hirdetés