Mindennapi

Pillanatkép az ATV videójából
Pillanatkép az ATV videójából
DALog Zoltán azt mondja: Kell napi énekóra. Kell az neked kisdiák, Fahangod van? Rá se ránts! Bár csökken a tananyag (Czunyiné, álld szavad!) Van azért, mi kötelező, Jeggyel teli ellenőrző. Vékony Zsolt jegyzete.

DALog Zoltán azt mondja: Kell napi énekóra. Kell az neked kisdiák, Fahangod van? Rá se ránts! Szolmizál az egész osztály, Szinkópa és dórémifá, A Himnusz is csak dalosan jó, Felállni és sorakozó! Magyar népdal, modern tónus, Rád vár minden sulikórus, De ha mutálsz, bajban kelsz fel, Bár később majd csillag leszel. DALog Zoltán azt mondja: Kell napi énekóra. Kell az neked kisdiák, Fahangod van? Rá se ránts! Zeng majd minden iskola, Dallal terhelt tesióra, A tanárok majd kiabálnak, Dalban kapnak válaszokat, hogy: DALog Zoltán azt mondja: Kell napi énekóra. Kell az neked kisdiák, Fahangod van? Rá se ránts!

– Vékony Zsolt –


Balog Zoltán fejlesztené az énekoktatást
Budapest, 2015. augusztus 4., kedd (MTI) – Nem szeretne pluszórákat iktatni a tantervbe az emberi erőforrások minisztere, ehelyett az iskolai kórusok és a szakemberképzés támogatásával fejlesztené az iskolai énekléskultúrát.

hirdetés