“Mindenkinek jár a szórakozás is, és ezt jó lenne, ha nem vennék el”

“Mindenkinek jár a szórakozás is, és ezt jó lenne, ha nem vennék el”
© Illusztráció: Getty Images
Debrecen – Olvasóinkat kérdeztük arról, mit szólna ahhoz, ha este 10-kor zárnának a vendéglátóhelyek.

– Többnyire tíz óra körül indulnak el otthonról hétvégente az emberek, illetve a fiatalok. De ha az idősebb korosztályra gondolok, egy romantikus vacsora sem igazán fogyasztható el tíz előtt – válaszolt Megyesi Máté.


Megyesi Máté Megyesi Máté ©

Nem jelentene azonban semmi gondot Polyák Jázminnak a korai zárás. Ő ilyentájban már otthon szeret lenni, és a lefekvéshez készülődik, de biztos benne, hogy ez sokakat rosszul érintene.


Polyák Jázmin Polyák Jázmin ©

– Ha minden vendéglátóhely bezárna este tízkor, akkor rá lennénk kényszerítve, megszoknánk, és ahhoz alkalmazkodnánk. Bár biztos lenne, aki emiatt csak nagyon ritkán jutna el étterembe – vélte Juhász Erzsébet.


Juhász Erzsébet Juhász Erzsébet ©

– Nem tartanám jó ötletnek, sokaknak az túl korán lenne, főleg hétvégén, mert akkor is dolgoznak, gyakran estig, és csak utána jut idő szórakozásra. A vendéglátósoknak meg valószínűleg jelentős bevételkieséssel kellene számolniuk – mutatott rá Hadházi Balázs.


Hadházi Balázs Hadházi Balázs ©

Csak hétköznap tudná elképzelni a tízórás zárást Fodor Krisztina. Véleménye szerint mindenkinek jár a szórakozás is, és ezt jó lenne, ha nem vennék el tőlünk.


Fodor Krisztina Fodor Krisztina ©

Balogh Alexandrának is hasonló a véleménye, hozzátéve, hogy a nappali tagozatos diákok, egyetemisták mindig is éjszaka élték az „életet”.


Balogh Alexandra Balogh Alexandra ©

HBN


Véget vetnek az éjszakai mulatozásnak – Viharos ülésen dőlt el az újvárosi kocsmák sorsa
Szigorítja Balmazújváros önkormányzata a helyi éjszakai szórakozás szabályait: az éjjel is működő vendéglátóhelyek nyitva tartását rendelettel szabályozza márciustól. Vasárnaptól csütörtökig 22 órakor (nyáron 23 órakor) kell bezárniuk, pénteken és szombaton legfeljebb éjfélig tarthatnak nyitva.
0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés