Mindenki bízik a szebb tavaszban

Mindenki bízik a szebb tavaszban
Debrecen – A Szertár Sportbolt Megye II. Déli csoportjából újabb két csapat vezetői értékelik az őszi idényt. Bár elégedettek a vezetők, mégis reménykednek a sikeresebb új idényben.

– Maximálisan elégedett vagyok, holtversenyben a 3. helyen zártunk. Tavaly elég hátul végeztünk, de ez az őszünk sikeres volt. Csapatunk egy jó, összeszedett társaság, mindössze a csatársoron kell erősítenünk a pihenő alatt, és azt gondolom, eséllyel célozhatjuk meg akár a megyei első osztályt is, de természetesen a dobogó akármelyik helyével meg leszek elégedve – lelkesedett Kun István, a pocsajiak trénere, akinek véleménye szerint a Déli csapat első öt gárdája a megye I-ben is megállná a helyét. – Taktikus, jó meccseket fogunk látni tavasszal is – mondta Kun, aki a játékvezetéssel is elégedett. – Mindössze egy-két meccset kifogásoltam, de ebben az elfogultság is szerepet játszhat – nyilatkozta.

Szerep

Bodó Lajos, a szerepiek trénere csalódott. – Eredményünk elmaradt a vártól, mivel a 9. helyen állunk, amit a gyér edzéslátogatottságnak tulajdonítok, a munkahelyi elfoglaltságok miatt szinte egy hétvégén sem tudtunk ugyanabban a felállásban szerepelni. A pihenő alatt egy játékosunk eligazol, helyére érkezik egy labdarúgó a csapatunkhoz. Bízom benne, ahogy korábban is, a tavasz jobbat hoz majd most is – mondta a tréner, aki a Déli csoport színvonalát kielégítőnek tartotta. – Van 4-5 csapat, ők kiemelkednek, a többi gárda közel azonos játékerőt képvisel. A játékvezetőkkel nem volt gondunk, meg vagyok elégedve a munkájukkal. Nem mondom, hogy nem hibáznak, de csak annyira tehetők felelőssé, mint a játékosok, edzők – vélekedett Bodó.

K. A.