Minden áron győzni kell!

Minden áron győzni kell!
Péntek este héttől elkezdődik végre a Soproni Liga tavaszi idénye, a DVSC-TEVA a Diósgyőrt fogadja az Oláh Gábor utcában.

Mint mindig, ezúttal is nagyon fontos lenne a jó rajt, ám hiába találkozik a bajnoki cím védője egy kieső helyen álló gárdával, a képlet nem ilyen egyszerű. A DVTK kerete ugyanis jelentősen megerősödött a télen és a kispadon is változás történt: Aczél Zoltánt Tornyi Barnabás váltotta a borsodi klub edzői posztján. Ráadásul a vendégek az utóbbi időben többször is borsot törtek már a lokisták orra alá, elég csak a legutóbbi, debreceni mérkőzésüket (1–2) venni, vagy a tavaly őszi első forduló eredményére (1–0 a Diósgyőrnek) gondolni.

Akadnak hiányzók

– Valóban sok bosszúságot okoztak nekünk a közelmúltban a borsodiak – értett egyet az állítással Herczeg András klubmenedzser, – többek között ezért is, és persze a jó rajt miatt is nagyon fontos lenne nyernünk ellenük.

Ez nem lesz könnyű feladat számunkra, mert a Diósgyőr sokat erősödött a holt szezonban, biztosak lehetünk benne, hogy nagyon motivált, harcos együttes lesz a vendégünk. Vélhetően igyekeznek minél stabilabbak lenni hátul és gyors ellentámadásokkal gondot okozni nekünk, hiszen remek képességű támadókkal rendelkeznek. Nekünk nem lehet más a célunk, mint győzni, a körülményektől függetlenül, akár csúszva-mászva és birkózva, de meg akarjuk szerezni a három pontot – jelentette ki a szakember, aki azt is elmondta, hogy csupán a tavaszi szezon végén derül ki, miként sikerült a Loki felkészülése, elvégre az elért eredmények mindennél beszédesebbek. A tréner pénteken nem számíthat a régebb óta sérült, Mátéra, Mohlra, mint ahogyan a maródi Komlósi, Szilágyi, Katona és Bernáth sem állhat a csapat rendelkezésére.

A Loki várható összeállítása: Polekszics – Bodnár, Mészáros, Mijadinoszki, Laczkó – Czvitkovics, Varga, Ramos, Yannick – Rudolf, Coulibaly.