„Minden nap Valentin-nap, ha van kit szeretni”

„Minden nap Valentin-nap, ha van kit szeretni”
© Illusztráció: Pixabay
Debrecen – Nézzük, megkérdezett olvasóink ünneplik-e a Valentin-napot, és ha igen, hogyan.

Cosma Szilvia, egyetemi hallgató

cs

Úgy gondolom, minden nap Valentin-nap, ha van kit szeretni. A párommal szeretjük megünnepelni a szerelmesek napját, ilyenkor még nagyobb figyelmet szentelünk a romantikának és egymásnak.

Horváth Éva, egyetemi hallgató

he

Ha szeretjük a párunkat, azt mindennap megünnepeljük, de ettől függetlenül szerintem a Valentin-nap egy jeles nap. Ilyenkor a kedvesünket meglephetjük akár virággal, közös vacsorával.

Vietorisz József, területi képviselő

vj

Akik igazán szerelmesek, azok mindennap szeretik egymást. Párommal mindig megünnepeljük a Valentin-napot. Ezen a napon is együtt töltjük az estét, és közösen főzünk valami finomat.

Tóth Natália, tanuló

tn

Nem gondolom felhajtásnak a Valentin-napot. A legtöbb pár ilyenkor megünnepeli, hogy együtt vannak, és szerelmesek egymásba, ez nagyon szép dolog, engem egyáltalán nem zavar.

HBN|Fotók: Matey István


Régi levelek, vajon eljutottak-e a címzetthez?
Hajdú-Bihar - A szerelem történelmi és életkortól, társadalmi hovatartozástól függetlenül megihlette a férfiakat és nőket. Évszázados történetek Bihar vármegyéből című sorozatunk legújabb része. Bihar vármegye levéltárában alapvetően hivatalos iratok találhatóak, ezért viszonylag ritkák a versek,...