Minden mérkőzést megnyertek az Apátiak

Minden mérkőzést megnyertek az Apátiak
Ünnepléssel végződött a 2009/2010-es labdarugó mérkőzés sorozat utolsó összecsapása – tájékoztatta portálunkat tudósítónk, Vmirjáncki József.

A Megye III felnőtt osztályban Körösszegapáti felnőtt labdarúgó csapata az utolsó mérkőzését játszotta. Az ellenfél Hajdúsámson csapata volt, a tét pedig az, hogy ha győz a csapat minden mérkőzés után győztesként vonulhat le a csapat a mérkőzések után.

Az eredmény 4:1 lett az apáti csapat javára és ezzel megkezdődött az ünneplés, annak a csapat tagjainak a dicsérete, akik 2009 őszén kezdődő és 2010 májusában befejező sorozatban minden mérkőzést megnyertek.

A húsz fordulóban 60 pontot szereztek, győztesként hagyták el a labdarúgó pályákat.

Beérett a labdarúgó szakosztály elnökének, a vezetőség többi tagjának a munkája. A labdarúgó csapat tagjai betartották Szondi László edző szakszerű utasításait.

Nagy boldogságot éreztek a játékosok és vezetők, amikor ezt a szép eredményt magukénak tudhatják. Ez olyan teljesítmény, mellyel kevés csapat büszkélkedhet.

Czegle Lőrinc klub elnök, Tarsoly Attila és Szamosi Árpád alelnökök mindent elkövettek azért, hogy a csapat működéséhez szükséges feltételeket biztosítsák. A csapat edzője, amikor megismerte a játékosokat bízott abban, hogy velük együtt, közösen elérhető ez a szép teljesítmény, a játékosok pedig betartották az utasításokat, gyakorolták, tanulták azokat a módokat, melyekkel meglephetik az ellenfél játékosait a mérkőzéseken.

Nagyon sok ember összehangolt, kitartó, eredményes munkája járult ehhez a szép sikerhez. Az apáti felnőtt labdarúgók a 2009/2010-es labdarúgó bajnokságban 85 góllal terhelték meg ellenfeleik kapuját és 12 gólt kaptak. A játékosok mezőnyéből kiemelkedett Koszorús Imre teljesítménye, aki a bajnokságban 25 gólt lőtt az ellenfél kapujába, így ő lett a gólkirály. A legjobbak között szerepelt Zima Viktor, aki 16 gólt lőtt. Ő ezen a listán a harmadik. De dicséretes Erőss Attila teljesítménye is, aki az őszi időszakban 11 góllal szaporította az apátiak eredményét.

Nem kevesebb a kapus Virányi Gergő teljesítménye sem, aki mindössze 12 gólt kapott.

A községi önkormányzat, a helyi lakossággal együtt támogatta a csapatot, hogy mérkőzések feltételei egyre javuljanak.

A közönség, melynek száma mérkőzésről mérkőzésre egyre szaporodott nagyon örült a csapat szép teljesítményének, biztatta a játékosokat a győzelem elérésére.

Csende Sándor a Hajdú-Bihar megyei Labdarúgó Szövetség elnöke, amikor átadta a megérdemelt serleget a csapatkapitánynak megdicsérte teljesítményüket. Arra is felhívta a figyelmét a játékosoknak, hogy a felsőbb osztályban, ahol majd játszani fognak még jobb játékra, nagyobb erőkifejtésre és munkavégzésre lesz szükség.

Medovarszki György a LIDL Északnyugat Magyarországi kereskedelmi vezetője további sok sikert kívánva a játékosoknak, ajándékba 30 darab mezt adott a focistáknak.

A csapat tagjai, akik ezt a szép eredményt elérték: Ifj. Szondi László, Miczura Varga Krisztián, Mező Roland, Nagy Krisztián, Horváth Róbert, Koszorus Imre, Váczi Róbert, Miczura Varga Tibor, Nemes Zoltán, Czirják Csaba, Cseke Péter, Cseke Lóránd Gábor, Újhelyi Zoltán, Virányi Gergő, Méhes Gábor, Zima Viktor, Blága János, Kovács Attila, Horváth Zsolt, Rácz Tibor, Juhász József

Edző Szondi László, a sportkör elnöke Czegle Lőrinc, alelnökök Tarsoly Attila, Szamosi Árpád.