Minden meccs egyformán fontos

Minden meccs egyformán fontos
A Vidinek két gólt vágó Feczesinnek egyaránt fontos a bajnokság, az MK és a Ligakupa is.

Balszerencsésen indult Feczesin Róbert karrierje a DVSC-TEVA-ban: a nyár végén igazolt támadó ugyan csereként bő tíz percnyi játéklehetőséget kapott az Anfield Roadon a Liverpool ellen, ám a következő meccsén, a Loki–Fradin is ugyanennyi jutott a csatárnak, holott akkor kezdőként lépett pályára.

A zöld-fehérek elleni, szeptember közepén megrendezett rangadón Fecze nekicsapódott a kapufának és súlyos térdsérülést szenvedett, amelynek következtében szinte az egész őszi idényt kénytelen volt kihagyni. Felépülése után, decemberben gólt rúgott az MTK-nak és a téli felkészülés utáni első tétmeccsen, a keddi Ligakupa-találkozón kétszer köszönt be a Videoton kapusának.

Lesz jobb

A láthatóan remek erőben futballozó támadó szerint azonban még van miben javulnia. – Szó sincs róla, hogy kirobbanó formában lennék – szögezte le Feczesin, – nagyon remélem, hogy lesz ez még sokkal jobb is! Úgy vélem, élvezetes összecsapást játszottunk a fehérváriakkal és nekem sem ment rosszul a játék. Véget ért egy hosszú felkészülés, nem csak én, de minden csapattársam ki volt már éhezve arra, hogy „élesben” is bizonyíthasson.

Örültem, hogy lehetőséget kaptam a Videoton ellen, hiszen azért dolgozom az edzéseken, hogy minél több lehetőséget kapjak. Teljesen mindegy, hogy bajnokin, a Magyar Kupában vagy Ligakupa-mérkőzésen játszok, a legjobbat akarom nyújtani és minden meccsen győzni szeretnék – tette hozzá a válogatott csatár, aki a tavaszi idényt is bizakodva várja. – Nem lesz egyszerű dolgunk, ha meg akarjuk védeni a bajnoki címünket, hiszen a Videoton, az Újpest és még egy-két gárda komoly riválisnak mutatkozik. Kiélezett versenyfutás várható, de én hiszek benne, hogy május végén a mi nyakunkba aksztják majd a bajnoki aranyérmet – bizakodott Feczesin.

Péntek délután folytatódik a Ligakupa-sorozat, a Loki a Nyíregyháza Spartacus együttesét fogadja az Oláh Gábor utcai műfüvön, 13 óra 30 perctől. Azok a debreceni játékosok sem maradnak játék nélkül, akik a Szpari ellen nem kapnak szerepet, ugyanis 16 órától az Ungvár gárdájával is összecsap a DVSC, ugyancsak a műanyag borítású pályán.