Milyennek szeretné látni a felújított Aranybikát?

Akt.:
Milyennek szeretné látni a felújított Aranybikát?
© Fotó: Molnár Péter
Debrecen – Ragaszkodjunk a múlthoz, vagy jöhet egy teljesen új elképzelés? Olvasóink mondják el véleményüket a Hotel Aranybika felújításáról.

Szolomájer Franciska, hallgató

szm

Első lépésben ki lehetne javítani a hibákat a homlokzaton, arany színnel bevonni a stukkókat. A későbbiekben pedig összhangba hozni az épület két szárnyát, mert a jelenlegi állapotában nem szép.

Kuchar Teréz Viktória, general asszisztens

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bár nagyon híres épület, de véleményem szerint nem kell mindig ragaszkodni a múlthoz. Én elbontanám a hotelt, és helyette egy füves parkot létesítenék szökőkúttal.

Herczku Dániel, tanuló

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meg kellene tartani, hiszen a cívisváros egyik emblematikus létesítményéről beszélünk. A téren szinte minden új, így legalább egy klasszikus épület megmaradna.

Hodosi Nikolett, hallgató

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nem vagyok debreceni, de az Aranybikát természetesen én is ismerem. Ahogy látom, ráférne egy kis felújítás, a jobb oldali rész homlokzatát viszont teljesen átalakítanám.

HBN|Fotók: Molnár Péter


Debrecen nevezetessége – nemcsak a főépület, hanem ami „mögötte van”
Debrecen - Továbbra is uniós pénzből újíttatná fel Boros József Debrecen egyik jelképét, az Aranybikát. Élénk vitát indított el a Napló Agóra fórumán az a közelmúltban megjelent írásunk, melyben a Hotel Aranybika mögött található, önkormányzati tulajdonú Bartók Terem és a volt Víg mozi rossz álla...