Milyen virágkocsik tetszenek a közönségnek?

Már készülnek a virágkocsik
Már készülnek a virágkocsik - © Fotó: Molnár Péter
Debrecen – A virágkarnevál kapcsán faggattuk a debrecenieket.

Leginkább a történelmi és a fehér virággal díszített kocsikat kedvelem. Szerintem az egyszerűség a legszebb, nem szeretem, ha túl van csinosítva egy kocsi, és emiatt nagyon színes.

csarnaine-sapi-judit_Csarnainé Sápi Judit, ügyviteli ügyintéző

Számomra a keresztény virágkocsik a legszebbek. Tavaly is ezek nyerték el a tetszésem leginkább, idén is ezeket várom. De valójában mindegyik nagyon szép szokott lenni minden évben.

toldi-katalin_Toldi Katalin, eladó

Azokat szeretem, amelyek szép színesek, és nem látható rajtuk reklám. A történelmiek és a mesések állnak hozzám a legközelebb. Kicsi korom óta járunk a kocsikat szemügyre venni.

borics-fanni_Borics Fanni, egyetemi hallgató

Nekem teljesen mindegy, mit ábrázolnak a kocsik. A lényeg, hogy szép színes legyen, minél nagyobb, annál szebb. Idén, azt hiszem, kihagyom a virágkarnevált, de az előző években láttam.

szabo-bence_Szabó Bence, egyetemi hallgató

HBN | Fotó: Matey István


Fotó: Hírek 360
Debrecen - Csaknem 700 ezer élő virág ékesíti majd a karneváli kocsikat. Idén tizenhat, mesterien megalkotott virágkompozíciókat bemutató kocsi vonul fel a cívisváros egyik legnépszerűbb eseményén, a virágkarneválon. S bár a friss virágok csak augusztus 19-én kerülnek a kocsikra, azok kialakítása...

Széles Diána és Florin Birta a keddi sajtótájékoztatón
Debrecen - Közös virágkocsit indít Debrecen és Nagyvárad, valamint Hajdú-Bihar és Bihar megye. A Debreceni Virágkarnevál a határainkon inneni és túli együttműködéseknek köszönhetően ma már óriási branddé (márkanévvé, védjeggyé) nőtte ki magát, amit a Duna Televízión évről évre mintegy ötmillióan ...