Milyen lesz idén a trendi a fürdőruha?

Milyen lesz idén a trendi a fürdőruha?
Minden évben választásra kényszerülünk, a tavaszi fogyókúra után félve lépünk a próbafülkébe, hogy felpróbáljuk a fürdőruhát, amiben adott évben strandolni fogunk. Nem mindegy azonban, milyet veszünk, nem tudhatjuk sokszor, mi lesz a divat.

Szakértőnk, Sándor Evelin szerint, aki a Debreceni Divatiskolában végzett, az idei év nagy durranása lesz trikini, amelyen csupán egy vékony vagy széles rész köti össze az alsóneműt és a melltartót. Már az előző években is lehetett ezzel a típussal találkozni, idén azonban berobban a köztudatba. Az egyrészes fürdőruha egyébként is újra divatba jön- véleménye szerint. Egyik oka ennek az, hogy funkcionális, sportoláshoz a legjobb választás, illetve a hastájékon erősebb hölgyeknek is előnyösebb ez a fazon.
Nyugodtan felvehetjük azonban az elmúlt évtizedek kedvencét, a kétrészes fürdőruhát. A tengerész stílus hódít majd idén, a türkiz lesz hangsúlyos, és persze nem kell elfelejtenünk azokat az élénk színeket, amelyek a nyolcvanas éveket idézik.
Szakértőnk szerint még mindig nem ciki elcserélni az alsót barátnőnkkel. De vigyázzunk, hogy a színek harmonizáljanak. Ha pink az alsó, kerüljük a piros felsőt, de a színek különböző árnyalatait bátran kombinálhatjuk egymással. Emellett a mintás felsőből bármelyik színt kiválaszthatjuk az alsó részhez.