Milyen edzőt látna szívesen a DVSC-TEVA labdarúgócsapatának kispadján?

Milyen edzőt látna szívesen a DVSC-TEVA labdarúgócsapatának kispadján?
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Miután Kondás Elemér hétfőn felajánlotta lemondását, most mindenki azt latolgatja, vajon ki lesz a DVSC új vezetőedzője. Lássuk, kit szeretnének a kispadon látni a debreceni szurkolók!

– Egy idősebb, tapasztalt magyar edzőt látnék szívesen a csapat élén – válaszolta Turányi Ferenc.

Turanyi_Ferenc Turányi Ferenc ©

– Természetesen Dárdai Pált látnám a legszívesebben, de mindenképp egy külföldi állampolgár mellett tenném le a voksom. Egy német tréner szerintem beválna. A magyar válogatottat is egy németnek sikerült kijuttatnia az Európa-bajnokságra – felelte kérdésünkre Jurkinya Dávid.

Jurkinya Dávid Jurkinya Dávid ©

– Egy német vagy spanyol vezetőt tudnék elképzelni, már csak a futballhoz való hozzáállásuk miatt is – mondta Oláh Attila.

Oláh Attila Oláh Attila ©

– Ez nehéz kérdés. Mindenképpen fiatal, ambíciókkal teli, sikerre éhes ember kell a csapatnak. Persze hallunk neveket, azonban a szóban forgó edzők egyike sem szabad. Az viszont biztos, hogy új színt kell hozni a játékosok életébe, és versenyhelyzetet kell teremteni – osztotta meg velünk véleményét Benedek Benjámin.

Benedek Benjámin Benedek Benjámin ©

– Sándor Tamást a régi jó játéka miatt mondanám. A régi hangulatos meccseken ő az emlékezetembe vésődött – hallhattuk Hajnal Pétertől.

Hajnal Péter Hajnal Péter ©

– Olyan edzőt szeretnék, akiben van némi tisztelet a játékosok felé, nem muszáj, hogy nagy szakmai tapasztalattal rendelkezzen, csak becsülje meg a csapatot – nyilatkozott Molnár András.

Molnár András Molnár András ©

HBN-BL | Fotók: Matey István