Milovan Petrovikj a Lokiba igazol

Akt.:
Milovan Petrovikj
Milovan Petrovikj - © Fotó: www.fkrabotnicki.com
Debrecen – Macedóniában úgy tudják, 1+1 évre kötelezte el magát a Rabotnicski válogatott középpályása.

A www.gol.mk című macedón portál kész tényként közli, hogy a Rabotnicski Szkopje huszonhat esztendős középpályása, Milovan Petrovikj egy plusz egy esztendőre aláírt a DVSC-hez, vagyis amennyiben a felek kölcsönösen elégedettek lesznek egymással, jövő nyáron meghosszabbodik a kontraktus.

A 174 cm magas, ballábas védekező középpályás hat esztendeje áll a szkopjei klub alkalmazásában, azt megelőzően a Tikvesben és a Pobedában játszott. Az elmúlt szezonban alapembernek számított a csapatában a bajnoki mérkőzéseken és az Európa Liga-találkozókon is. A macedón nemzeti együttesben tavaly szeptemberben mutatkozott be és eddig hat alkalommal szerepelt, többek között végigjátszotta például a spanyolok elleni Európa-bajnoki selejtezőt.

A lehetséges szerződtetést a sport.com.mk internetes oldal is hírül adta.

Alapember volt

A keddi nap folyamán egy másik, már ténylegesen létre jött igazolást bejelentett a DVSC-TEVA: Danilo Szekulics, a 26 éves, 181 centi magas középpályás a Vojvodina együttesétől érkezett, és négyéves szerződést kötött a cívisvárosiakkal – tudatta a piros-fehérek hivatalos honlapja.


d33

Fotó: dvsc.hu


Mint a portál írja, „ Szekulics a Vojvodinában kezdte a pályafutását, majd szerepelt az FK Proleter, a Hajduk Kula és a Vozdovac együttesében is. 2014-ben tért vissza a Vojvodinához, amely csapatnak alapembere volt. Szekulics 22 meccsen három gólt szerzett. A Vojvodina az előző szezonban a play-off körig jutott az Európa-ligában, Szekulics mind a nyolc mérkőzést végigjátszotta”.

A fentiek tükrében könnyen elképzelhető, hogy közben Bódi Ádám sorsa eldőlt és nyártól az őt egy ideje csábító Videotonban folytatja pályafutását.

HBN

HBNSporthírek


hirdetés